Νέα πατέντα της Apple για χειρισμό του iPhone με ειδικά γάντια


By
Posted on Wednesday January 26th, 2011 / 12:45

Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετές εταιρείες οι οποίες εμπορεύονται ειδικά γάντια που επιτρέπουν τον χειρισμό των touch συσκευών της Apple. Ο λόγος είναι απλός:

Τα iPhone/iPod touch και iPad δεν μπορούν να χειριστούν όταν κάποιος φοράει γάντια καθώς η προηγμένη τεχνολογία αφής που διαθέτουν βασίζεται στην ηλεκτρική αγωγιμότητα του ανθρωπίνου σώματος και δη και των δαχτύλων.

Οι εταιρείες έχουν βρει διάφορους τρόπους για να προσπεράσουν αυτό το πρόβλημα (το topiphoneresource έχει μία λίστα με διαφορετικά μοντέλα γαντιών που είναι συμβατά με τις touch οθόνες της Apple), ωστόσο πρόσφατη πατέντα της Apple μας αφήνει υποσχέσεις ότι ίσως δούμε κάποιο Apple-branded προϊόν να κυκλοφορεί τα επόμενα χρόνια στην αγορά.

[via patentyapple]

Σχολιασμός στο forum: Apple patent for iPhone gloves

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Νέα πατέντα της Apple για χειρισμό του iPhone με ειδικά γάντια”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas and Pantelis Kapetanos, Panos. Panos said: Νέα πατέντα της Apple για χειρισμό του iPhone με ειδικά γάντια http://goo.gl/fb/PVfzF […]