Δυνατότητες Facebook, Foursquare, uStream στο νέο MobileMe (;)


By
Posted on Wednesday February 16th, 2011 / 21:37

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα η υπηρεσία MobileMe αναμένεται να εμπλουτιστεί με πολλά νέα χαρακτηριστικά μιμούμενη πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για μια υπηρεσία streaming βίντεο, όπως το uStream, μια υπηρεσία check-in με βάση την τοποθεσία, όπως το Foursquare και μια geotagging υπηρεσία με την κωδική ονομασία “Tokens” που θα μοιάζει με το Facebook Places.

mobileme mashup

Στο τραπέζι έχουν πέσει πάρα πολλές ιδέες για το μέλλον της υπηρεσίας αλλά η ομάδα έχει επικεντρωθεί σε μερικές μόνο από αυτές σε πρώτη φάση. Το νέο MobileMe, εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες, θα αποτελέσει μια ιστοσελίδα που θα είναι ένας συνδυασμός του Facebook, uStream και Foursquare με πολλές πληροφορίες που θα ανανεώνονται αυτόματα από την iOS συσκευή του χρήστη και θα περιλαμβάνει τοποθεσία, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια κτλπ.

Το concept είναι ότι ο καθένας μας θα μπορεί να έχει μια ιστοσελίδα με όλες αυτές τις πληροφορίες που θα αφορούν την κάθε μας στιγμή. Η Apple το θεωρεί σαν να έχουμε έναν webserver στο τσεπάκι μας που θα ενημερώνει αυτόματα το MobileMe.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν αναφερθεί ξανά φήμες για μια επερχόμενη αναβάθμιση στο MobileMe

[via]

Σχολιασμός στο forum: Δυνατότητες Facebook, Foursquare, uStream στο νέο MobileMe (;)

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Δυνατότητες Facebook, Foursquare, uStream στο νέο MobileMe (;)”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhone Hellas, Souris Harris. Souris Harris said: Δυνατότητες Facebook, Foursquare, uStream στο νέο MobileMe (;): http://t.co/jOL0m7j #fb […]