Βαθιά ενσωμάτωση του Siri στο iOS


By
Posted on Monday March 28th, 2011 / 23:52

H Apple ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το WWDC για το 2011, στο οποίο θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά του iOS και Mac OS X. Μετά από αυτή την ανακοίνωση αρκετά site ξεκίνησαν να δημοσιεύουν πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποια αναφορά στο iPhone 5 καθώς το event θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο software με παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών και αρκετά demo εφαρμογών.

Το TechCrunch πριν λίγες μέρες δημοσίευσε ότι η κυκλοφορία του iOS 5 δεν θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του WWDC αλλά αργότερα το φθινόπωρο και όπως όλα δείχνουν φαίνεται να επιβεβαιώνεται αφού όντως η Apple θα αρκεστεί σε ένα απλό preview στο WWDC.  Σήμερα, η ιστοσελίδα επανέρχεται με νέες πληροφορίες σχετικά με το event. Καταρχάς, το ότι η Apple δεν θα παρουσιάσει καινούργιο iPhone το καλοκαίρι είναι πλέον μάλλον δεδομένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το παρουσιάσει το φθινόπωρο. Ένα φθινόπωρο που μάλλον θα είναι αρκετά πλήρες αφού, λογικά, θα κυκλοφορήσουν τόσο το iPhone 5 όσο και η νέα σειρά των iPod, το iOS 5 και το Mac OS X Lion.

Η νέα πληροφορία, βέβαια, αφορά την εφαρμογή Siri. Ίσως θυμάστε πριν κάτι μήνες που η Apple εξαγόρασε την ομώνυμη εταιρεία με την ομώνυμη εφαρμογή που αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα φωνητικής αναζήτησης (η εφαρμογή είναι ακόμα διαθέσιμη στο App Store). Σύμφωνα με πληροφορίες, η τεχνολογία αυτή θα είναι ενσωματωμένη στο iOS και ήδη γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες για το απαραίτητο demo στο WWDC. Εάν αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ σημαντικό βήμα που θα κλείσει το μεγάλο κενό που υπάρχει σε σχέση με το Android σε αυτόν τον τομέα.

Σχολιασμός στο forum: Βαθιά ενσωμάτωση του Siri στο iOS

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook




One Response to “Βαθιά ενσωμάτωση του Siri στο iOS”

  1. […] iPhone κατά τη διάρκεια του WWDC ενώ θα υπάρξει σημαντική βελτίωση του iOS με φωνητικές […]