Ενεργοποιήστε το Video mirroring στο iPad 1st gen


By
Posted on Monday April 4th, 2011 / 17:25

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του iPad 2 είναι η δυνατότητα αποστολής της εικόνας του σε κάποια εξωτερική οθόνη (TV ή projector) μέσω του Apple Digital AV Adapter.

Από σήμερα, οι κάτοχοι jailbroken iPad 1ης γενιάς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια δυνατότητα μέσω ενός του digital AV Adapter ή VGA Adapter της Apple, απλά τροποποιώντας μερικές γραμμές κώδικα του iOS (4.3 ή 4.3.1)!

  • Συνδεθείτε μέσω SSH και πλοηγηθείτε στο system/library/coreservices/springboard.app
  • Κατεβάστε το αρχείο K48AP.plist στον υπολογιστή σας (και κρατήστε ένα backup)
  • Προσθέστε την παρακάτω γραμμή κώδικα “display-mirroring boolean YES” ώστε η τελική εικόνα του αρχείου να μοιάζει όπως η παρακάτω εικόνα:
  • Ανεβάστε το τροποιημένο αρχείο K48AP.plist στο iPad, στη διαδρομή system/library/coreservices/springboard.app
  • Κάντε ένα Restart το iPad
  • Συνδέστε το iPad με την TV μέσω του VGA ή του Digital AV Adapter και απολαύστε…

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο που ανακάλυψε το tweak, η ενεργοποίηση του video mirroring υποστηρίζεται και από τα 2 καλώδια της Apple (VGA και Digital AV Adapter) με την απόκριση να μην υστερεί σε σχέση με το iPad 2, παρά την ύπαρξη παλαιότερου επεξεργαστή και μειωμένης μνήμης RAM.

[via natureseyestudios]

Σχολιασμός στο forum: Ενεργοποιήστε το Video mirroring στο iPad

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.