Φωτεινό bezel ως οθόνη σε πατέντα της Apple


By
Posted on Thursday April 7th, 2011 / 19:46

Νέα πατέντα της Apple που έρχεται σήμερα στο φως προτείνει τη χρησιμοποίηση του bezel γύρω από την οθόνη ως μια δευτερεύουσα οθόνη που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλες χρήσεις τόσο για παραγωγικό ρόλο όσο και για παιχνίδια.

Apple intends to use the secondary display to introduce a set of new illuminated indicators that are able morph into various controls for work and play. Illuminated gaming and productivity controls could be built into the face-side of the bezel and/or selected back-side areas of iOS devices like the iPad.

Σε πρώτη φάση το bezel γύρω από την οθόνη μπορεί να γίνει touch επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε media χαρακτηριστικά για τον έλεγχο της αναπαραγωγής ή έλεγχο παιχνιδιών. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις για touch περιοχή στο πίσω μέρος του iPad για την μετατροπή της συσκευής σε ένα εικονικό game pad ή πολύ απλά για scrolling. Ακόμα, το bezel μπορεί να εκπέμπει φωτεινές ενδείξεις για καθοδήγηση όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή Maps και πολλά άλλα.

Μπορείτε να φανταστείτε το πόσο βολική και πρακτική θα ήταν μια τέτοια υλοποίηση σε μελλοντικές εκδόσεις του iPhone ή iPad. Μένει να ελπίζουμε ότι μια τέτοια πατέντα δεν θα μείνει στα χαρτιά αλλά θα πραγματοποιηθεί αρκετά σύντομα.

[via]

Σχολιασμός στο forum: Φωτεινό bezel ως οθόνη σε πατέντα της Apple

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.