Η Adobe κυκλοφορεί το Photoshop CS5 SDK για tablet εφαρμογές


By
Posted on Monday April 11th, 2011 / 11:34

H Adobe σήμερα κυκλοφόρησε το Creative Suite 5.5 και μαζί με αυτό ανακοίνωσε και το Photoshop Touch SDK που επιτρέπει στους developers τη δημιουργία εφαρμογών για smartphones και tablets που αλληλεπιδρούν με το Photoshop CS5. Η Adobe έκανε την αρχή και παρουσίασε τρεις τέτοιες εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες τον Μάιο για το iPad με τιμές από $1.99 μέχρι $4.99

Adobe Eazel


Με το Adobe Eazel μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad για να δημιουργήσετε πραγματικά έργα τέχνης με τα δάχτυλά σας. Η εφαρμογή υποστηρίζει την απευθείας αποστολή της δουλειάς σας στο Photoshop CS5 από οποιαδήποτε τοποθεσία αρκεί να υπάρχει σύνδεση μεταξύ iPad και υπολογιστή.

Adobe Nav

Με το Adobe Nav και σύνδεση μεταξύ iPad και υπολογιστή μπορείτε να τροποποιήσετε την μπάρα εργασίας για να έχετε εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία που χρησιμοποιείτε συχνότερα. Μπορείτε να προβάλετε μέχρι και 200 αρχεία Photoshop στο iPad και με ένα κλικ να τα μεταφέρετε στον υπολογιστή.

Adobe Color Lava

Με το Adobe Color Lava μπορείτε με τα δάχτυλά σας να «παίξετε» με τα χρώματα και να δημιουργήσετε διάφορα custom δείγματα και να μεταφέρετε τη δουλειά αυτή απευθείας στο Photoshop CS5.

[via 1, 2, 3]

Σχολιασμός στο forum: Η Adobe κυκλοφορεί το Photoshop CS5 SDK για tablet εφαρμογές

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Η Adobe κυκλοφορεί το Photoshop CS5 SDK για tablet εφαρμογές”

  1. […] Adobe πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε τρεις νέες εφαρμογές για το iPad που θα κυκλοφορήσουν […]