Λευκό iPhone 4: Εκτός από το περιτύλιγμα, και το περιεχόμενο μετράει


By
Posted on Monday May 2nd, 2011 / 21:34

Από ό,τι φαίνεται το λευκό και το μαύρο iPhone 4 διαφέρουν και σε άλλα σημεία εκτός από το χρώμα (και για ορισμένους το πάχος). Οι 10 μήνες καθυστέρησης έφεραν αλλαγές και στο εσωτερικό της νέας λευκής συσκευής, ώστε να έχει την ίδια λειτουργικότητα ακριβώς όπως και το μαύρο.

Η παραπάνω φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε από το AppleInsider, δείχνει ξεκάθαρα τις αλλαγές που έγιναν στον φακό της κάμερας. Παρόλο που είναι ο ίδιος, είναι φανερή η μεγαλύτερη απόσταση που έχει ο νέος φακός στο λευκό μοντέλο ώστε να επιτρέπει καλύτερη λήψη φωτογραφιών, διορθώνοντας το πρόβλημα με τις θολές φωτογραφίες που προέκυπταν λόγω αντανάκλασης του φωτός.

Αλλαγές όμως έγιναν και στον αισθητήρα εγγύτητας της νέας συσκευής, ο οποίος μεταφέρθηκε στην μπροστινή πλευρά στο μέσο επάνω από το ακουστικό, ενώ το τροποποιημένο λευκό γυαλί που περιβάλλει τη νέα συσκευή δεν έχει πλέον πρόβλημα κιτρινίσματος από την χρήση και την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.

Σχολιασμός στο Forum: Λευκό iPhone 4: Εκτός από το περιτύλιγμα, και το περιεχόμενο μετράει

About Epameinondas Moustakas

Mathematician, MSc. Statistics & Operational Research, iOS guru, Certified Fanboy, λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας

Tags:
Comments are closed.