Συγχρονισμός του Reading List με iOS συσκευές


By
Posted on Monday May 16th, 2011 / 16:30

To νέο χαρακτηριστικό Reading List που έκανε το ντεμπούτο του επίσημα στην τρίτη preview έκδοση του Mac OS X Lion θα έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με τις iOS συσκευές μας απ’ ότι φαίνεται.

To Reading List είναι μια νέα δυνατότητα του Lion που μοιάζει στη λειτουργία με το γνωστό Instapaper και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Πολύ απλά θα μπορείτε να σώσετε σελίδες για να διαβάσετε αργότερα κάποια άλλη στιγμή. Οι σελίδες αυτές αποθηκεύονται σε μια λίστα και μάλλον θα είναι προσβάσιμες μέσω των iOS συσκευών μέσω συγχρονισμού των bookmarks.

Παρόλο που μοιάζει πολύ με το Instapaper το Reading List δεν θεωρείται ανταγωνιστής της υπηρεσίας καθώς απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για την μετάβαση στην ιστοσελίδα και την περαιτέρω ανάγνωση. Αντίθετα, το Instapaper μπορεί να σώσει μόνο το κείμενο της ιστοσελίδας και να το προβάλει και εκτός σύνδεσης.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, η Apple να εμπλουτίσει και άλλο την υπηρεσία αυτή και να δούμε έναν άξιο ανταγωνιστή. Σίγουρα, πάντως, οι απλοί χρήστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.

Σχολιασμός στο forum: Συγχρονισμός του Reading List με iOS συσκευές

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.