Ενεργοποιήστε τις αυτόματες λήψεις εφαρμογών


By
Posted on Tuesday June 7th, 2011 / 15:08

Ένα νέο χαρακτηριστικό του iOS 5 που είχε διαρρεύσει πριν λίγες μέρες αφορά το αυτόματο download εφαρμογών μεταξύ των συσκευών μας. Το χαρακτηριστικό αυτό, λοιπόν, είναι διαθέσιμο από σήμερα και παρακάτω θα δούμε πως λειτουργεί και πως μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

Αρχικά, το automatic downloads κάνει την εξής δουλειά: μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας και αυτόματα η ίδια εφαρμογή να εγκατασταθεί και στο iPhone σας χωρίς να κάνετε κάποιον συγχρονισμό. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συσκευών (μπορείτε δηλαδή να ρυθμίσετε να κατεβαίνουν οι εφαρμογές στο iPhone και στο iPad) απλώς πρέπει να το ενεργοποιήσετε πρώτα στο Ρυθμίσεις->Store:


Κάντε tap στο “Eφαρμογές” για να το ενεργοποιήσετε και κάντε tap στο “Κινητό δίκτυο” για να ενεργοποιήσετε τη λήψη των εφαρμογών και μέσω 3G σύνδεσης.

Aπό κει και πέρα πηγαίνετε στον υπολογιστή σας στο iTunes Store και κατεβάστε μια δωρεάν εφαρμογή. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε ότι η εφαρμογή κατεβαίνει και στο iPhone

Tip: εάν περιμένετε αρκετή ώρα και δεν αρχίζει να γίνεται λήψη της εφαρμογής δοκιμάστε να κλείσετε από το multitasking bar την εφαρμογή App Store.

Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε συσκευή με iOS 4.3 και άνω

Σχολιασμός στο forum: Ενεργοποιήστε τις αυτόματες λήψεις εφαρμογών

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.