Το iPad βοηθά κοριτσάκι με προβλήματα όρασης


By
Posted on Thursday June 30th, 2011 / 10:28

Έχουμε ακούσει και στο παρελθόν συγκινητικές ιστορίες για το πως άτομα με αναπηρία ή άλλα προβλήματα μπορούν και αξιοποιούν τα προϊόντα της Apple για να διευκολύνουν τη ζωή τους. Μια τέτοια ιστορία είναι και της μικρής Holly, η οποία έχει αλμπινισμό, μια κατάσταση που επηρεάζει το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών της καθώς και την όρασή της.

Η αυστραλιανή Herald Sun έγραψε ένα άρθρο για την Holly και το πως αυτή αντικατέστησε τα μεγάλα μεγεθυντικά γυαλιά που χρειαζόταν για να διαβάσει με ένα iPad. Χάριν στις προηγμένες λειτουργίες προσβασιμότητας που διαθέτει το iOS μπορεί πλέον να μεγεθύνει κείμενο για να το διαβάσει ξεκούραστα βελτιώνοντας την εμπειρία της και προσφέροντάς της ένα ακόμα κίνητρο για να ασχοληθεί με αυτό.

Η μητέρα της Holly, Fiona, έστειλε ένα email στον Steve Jobs διηγούμενη την ιστορία αυτή και αναφέροντας ότι τα υπόλοιπα παιδιά το θεωρούν ωραίο που η Holly έχει ένα iPad. O Steve Jobs απάντησε στο email ευχαριστώντας την που μοιράστηκε αυτή την εμπειρία μαζί του και ζήτησε την άδειά της να διαβάσει την ιστορία της στους top 100 leaders στην Apple.

Σχολιασμός στο forum

[via CultofMac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.