Έρχονται στο iOS 5 Download Manager και Safari Extensions;


By
Posted on Wednesday July 13th, 2011 / 09:20

Μία ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στο RazorianFly κάποια screenshots από μία μελλοντική έκδοση του iOS που δοκιμάζεται εσωτερικά και στην οποία υπάρχουν τα Safari Extensions και η δυνατότητα αποθήκευσης και διαχείρισης αρχείων απευθείας από τον Mobile Safari.


Οι αναφορές υπάρχουν στα internal settings της προέκδοσης του iOS, με όρισμα “Safari_File_Downloader” (το οποίο προφανώς αποτελεί placeholder), και επιλογή δεξιά του διακόπτη On/Off.

Επίσης δημοσιεύθηκε και μία φωτογραφία με την ύπαρξη στο μενού των Ρυθμίσεων του “Safari Download Manager”, η οποία όμως θεωρήθηκε fake (προήλθε κατά πάσα πιθανότητα μέσω κάποιου jailbreak tweak) και γρήγορα αποσύρθηκε:


Τα Extensions (plugins) στον Safari για Mac (και PC) τα είδαμε με την έλευση της έκδοσης 5.0 ακριβώς πριν από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2010, κάτι που είχαν ήδη άλλοι browsers (Mozilla Firefox, Google Chrome, κλπ).

Κι ενώ μένει να δούμε κατά πόσο θα ενσωματωθούν στο iPhone και iPad, αποτελεί απορίας άξιο γιατί οι διακόπτες στο πρώτο screenshot έχουν την παλαιά μορφή κι όχι τις στρογγυλεμένες άκρες όπως στο iOS 5. Η ανώνυμη πηγή, λέει, πρώτα εγκατέστησε το ‘Internal Settings’ module από το iOS 5 σε ένα downgraded iPad, το οποίο δεν είχε το iOS 5 εκείνη την στιγμή.

Αλήθεια ή ψέμα; Ο χρόνος σίγουρα θα δείξει… Πάντως μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε καμία αναφορά των παραπάνω στο εσωτερικό του iOS 5 beta 3.

Σχολιασμός στο Forum: Έρχονται στο iOS 5 Download Manager και Safari Extensions;

About Epameinondas Moustakas

Mathematician, MSc. Statistics & Operational Research, iOS guru, Certified Fanboy, λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας

Tags: ,
Comments are closed.