Το βραβευμένο graphic novel Logicomix στο iPad, iPhone και iPod touch


By
Posted on Monday September 5th, 2011 / 10:55

Οι κάτοχοι iPad, iPhone και iPod touch έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν το βραβευμένο μαθηματικό graphic novel “Logicomix” των Απόστολου Δοξιάδη, Χρίστου Χ. Παπαδημητρίου, Αλέκου Παπαδάτου και Anne di Donn, στις οθόνες των συσκευών τους!

Logicomix iPad iPhone

Το Logicomix έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως από το 2008 που εκδόθηκε μέχρι και σήμερα, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 1η θέση της λίστας bestseller της εφημερίδας New York Times και του Amazon.com.

Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται:

  • Το graphic novel σε 352 σελίδες, ανάγνωση ανά σελίδα ή ανά καρέ, μεγεθυμένο στην οθόνη, με δυνατότητα αλλαγής προσανατολισμού της εικόνας.
  • Δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας μετάβασης μεταξύ καρέ.
  • Περιήγηση στα περιεχόμενα ανά κεφάλαιο ή μέσω thumbnails.
  • Συλλογή φωτογραφιών και εικόνων από την προετοιμασία του Logicomix, όπως προσχέδια, τοποθεσίες και δημιουργία χαρακτήρων.
  • Πρόσβαση στο μικρού μήκους βίντεο με τίτλο «Logicomix: One page at a time» (απαιτείται σύνδεση μέσω δικτύου Wi-Fi ή 3G).

Το Logicomix.app είναι διαθέσιμο στο App store με τιμή διάθεσης στα 3,99€ (το τυπωμένο βιβλίο κοστίζει €27).

[via elektronikosanagnostis]

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.