Η Adobe ανακοινώνει το Carousel


By
Posted on Thursday September 8th, 2011 / 11:10

H Adobe ανακοίνωσε χθες την προσεχή διάθεση μιας νέας εφαρμογής για Mac και iOS με το όνομα Carousel. Με την εφαρμογή αυτή θα μπορεί κανείς να συγχρονίζει, μοιράζεται και να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες μεταξύ των iOS και OS X συσκευών του.

Για παράδειγμα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες σας τις φωτογραφίες σας από όλες σας τις συσκευές και θα μπορείτε να κάνετε μια απλή επεξεργασία χωρίς να χάνεται το αρχικό αρχείο. Θα είναι εφικτή η δημοσίευση των φωτογραφιών σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα ενώ σύντομα θα προστεθεί και υποστήριξη για Windows και Linux.

Ποια είναι η παγίδα, όμως; Οι εφαρμογές για Mac και iOS θα είναι δωρεάν αλλά η υπηρεσία θα είναι συνδρομητικής βάσης. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι δυνατή η εγγραφή με $5.99/μήνα ή $59.99/χρόνο ενώ αργότερα οι τιμές θα ανέβουν στα $9.99/μήνα και $99.99/χρόνο.

Ακούγεται αρκετά δελεαστική η πρόταση της Adobe αλλά δεν υπάρχει λόγος χρέωσης μιας υπηρεσίας που είναι ακριβής αντιγραφή του Photo Stream που θα έχουμε στο iOS 5. Με το Photo Stream, ως μέρος του iCloud, θα έχουμε όλες μας τις φωτογραφίες διαθέσιμες σε όλες μας τις συσκευές ενώ θα μπορούμε να τις επεξεργαστούμε απευθείας από το Photo Album ως νέο χαρακτηριστικό του iOS 5.

Θα πρέπει να δούμε τι παραπάνω θα προσφέρει το Carousel της Adobe που να δικαιολογεί τη συνδρομητική φύση της υπηρεσίας. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Adobe.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Η Adobe ανακοινώνει το Carousel”

  1. […] iPhoneHellas] Μείνετε συντονισμένοι με τα τελευταία νέα του […]