Κερδίστε 5 gift codes για το βραβευμένο graphic novel Logicomix


By
Posted on Tuesday September 20th, 2011 / 12:02

Το iPhoneHellas σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίκαρος προσφέρουν 5 gift codes για το βραβευμένο graphic novel Logicomix!

Logicomix iPad iPhone

Το Logicomix έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως από το 2008 που εκδόθηκε μέχρι και σήμερα, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 1η θέση της λίστας bestseller της εφημερίδας New York Times και του Amazon.com.

Tο βιβλίο είναι μυθιστόρημα μαζί και κόμικς, ιστορία και μυθοπλασία, παραμύθι και δοκίμιο. Μια παρέα φίλων στη σύγχρονη Αθήνα –που δεν είναι άλλη από τους δημιουργούς του βιβλίου– προσπαθεί ταυτόχρονα να αφηγηθεί και να καταλάβει τη μεγάλη περιπέτεια της αναζήτησης των Θεμελίων των Μαθηματικών, περιπέτεια που σημάδεψε ανεξίτηλα την εποχή μας.

Χαρακτηριστικά της universal εφαρμογής (iPad, iPhone, iPod touch):

Πάνω από 300 σελίδες, ανάγνωση ανά σελίδα ή ανά καρέ, μεγεθυμένο στην οθόνη, με δυνατότητα αλλαγής προσανατολισμού της εικόνας.

Δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας μετάβασης μεταξύ καρέ.

Περιήγηση στα περιεχόμενα ανά κεφάλαιο ή μέσω thumbnails.

Συλλογή φωτογραφιών και εικόνων από την προετοιμασία του Logicomix, όπως προσχέδια, τοποθεσίες και δημιουργία χαρακτήρων.

Πρόσβαση στο μικρού μήκους βίντεο με τίτλο «Logicomix: One page at a time» (απαιτείται σύνδεση μέσω δικτύου Wi-Fi ή 3G).

Ο διαγωνισμός μας δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες μας να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν, απλώς ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

  • Kάντε “Follow” το iPhoneHellas στο twitter
  • Κάντε copy/paste το παρακάτω tweet και δημοσιεύστε το στο twitter:

Το @iPhoneHellas και η @IkarosBooks προσφέρουν 5 gift codes για το βραβευμένο graphic novel Logicomix http://wp.me/pduIB-7QE #iPH_contest

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όπου ο χρήστης ακολουθεί τον λογαριασμό του iPhoneHellas στο twitter και παράλληλα έχει δημοσιεύσει το άνωθεν tweet μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 23:59

Το Logicomix.app είναι διαθέσιμο στο App store με τιμή διάθεσης στα 3,99€ (η έντυπη έκδοση κοστίζει €27).

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Κερδίστε 5 gift codes για το βραβευμένο graphic novel Logicomix”

  1. […] Iphonihellas.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίκαρος σας προσφέρουν 5 […]