Ταινίες στο iTunes store. Επιτέλους ήρθαν και στην Ελλάδα!


By
Posted on Sunday October 23rd, 2011 / 23:00

Πριν από μερικούς μήνες, στις 16 Φεβρουαρίου 2011, το Macuser.gr αποκάλυψε ότι οι ενοικιάσεις ταινιών θα έρθουν σύντομα και στο ελληνικό iTunes Store.

Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκε η ενοικίαση της 1η ταινίας στο Ελληνικό iTunes store.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Apple αναβάθμισε το Ελληνικό iTunes Movie store προσφέροντας πλήθος ταινιών προς αγορά ή/και ενοικίαση!

Greek iTunes Movie store

Προς το παρόν, οι διαθέσιμες ταινίες προς πώληση ή ενοικίαση μπορούν να βρεθούν μέσα από το μενού Quick links -> browse -> Films, της δεξιάς στήλης του iTunes.

Ταινίες στο ελληνικό iTunes Movie store

Από το iPhone, μπορείτε να βρείτε τις διαθέσιμες ταινίες ανοίγοντας το iTunes.app και δηλώνοντας στο πεδίο αναζήτησης (search) την ταινία που επιθυμείτε π.χ. Green Hornet. Κάνετε scroll στα αποτελέσματα και θα διαπιστώσετε ότι έχει εμφανιστεί και η κατηγορία Films με την ταινία:
Greek iΤunes Movie Store on iPhone Greek iΤunes Movie Store on iPhone
Greek iΤunes Movie Store on iPhone Greek iΤunes Movie Store on iPhone

Updating…

[Thanks to Macuser.gr]

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Ταινίες στο iTunes store. Επιτέλους ήρθαν και στην Ελλάδα!”