Μεγάλες αυξήσεις στις πωλήσεις εφαρμογών τα Χριστούγεννα


By
Posted on Friday December 30th, 2011 / 12:40

Η μέρα των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους iOS developers μιας και παραδοσιακά παρατηρείται η μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις των εφαρμογών τους και είναι μια πολύ σπουδαία ευκαιρία για να το εκμεταλλευτούν.

Οι μεγάλες εταιρείες επωφελούνται από τις αυτές τις γιορτινές μέρες σχεδιάζοντας την κυκλοφορία νέων εφαρμογών εκείνη την περίοδο αλλά και προσφέροντας προσφορές σε αρκετές από τις εφαρμογές τους. Η TapTapTap, developers της δημοφιλούς εφαρμογής Camera+, μοιράστηκαν τα δεδομένα από τις πωλήσεις των ημερών που δείχνουν την τρομερή αυτή αύξηση:

Η εταιρεία έχει περίπου έναν μέσο αριθμό πωλήσεων της τάξης των 18,000 τις μέρες πριν τις γιορτές ενώ τα Χριστούγεννα ο αριθμός αυτός εκτινάχθηκε στις 73,808. Το παραπάνω διάγραμμα περιλαμβάνει, βέβαια, και τις πωλήσεις από τις εφαρμογές ‘Faces’ και ‘Voices 2′ αλλά η πλειοψηφία των κερδών προήλθε από το ‘Camera+’.

Εσείς, ως developers, είδατε κάτι παρόμοιο στις δικές σας εφαρμογές; Τα σχόλιά σας στο forum.

via MacRumors

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Μεγάλες αυξήσεις στις πωλήσεις εφαρμογών τα Χριστούγεννα”

  1. […] Χριστουγέννων είναι πολύ σημαντική για τους developers που βλέπουν μεγάλες αυξήσεις στις πωλήσεις των εφαρμογών τους που κορυφώνονται ανήμερα τα […]