Η δοκιμαστική εφαρμογή GameStore της Apple εμφανίζεται στο App Store [Update: Αποσύρθηκε]


By
Posted on Monday January 2nd, 2012 / 18:46

Μια μυστηριώδης εφαρμογή με δημιουργό την Apple και τίτλο ‘GameStore’ έκανε την εμφάνισή της στο App Store στις 31 Δεκεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα από …λάθος!

Η εφαρμογή [iTunes link], φωτογραφίες της οποίας μπορείτε να δείτε και παρακάτω, διατίθεται προς $0.99 στο App Store και προσφέρει πολλά in-app purchases χωρίς κάποια ουσιαστική χρησιμότητα. Τα in-purchases προσφέρονται και αυτά από $0.99 μέχρι $2.99 ενώ από την περιγραφή της εφαρμογής εμφανίζονται in-app πακέτα ύψους $26.99 που, όμως, δεν είναι προσβάσιμα από την ίδια την εφαρμογή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφαρμογής από το App Store η κυκλοφορία της εντοπίζεται στις 9 Ιουνίου 2009, κατά τη διάρκεια εκείνου του WWDC και λίγο πριν την επίσημη διάθεση του iOS 3.0 με υποστήριξη in-app purchases. Αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι το GameStore ήταν μια εφαρμογή για εσωτερικές δοκιμές που κατά λάθος δημοσιεύτηκε στο App Store πριν λίγες μέρες.

Update: Αποσύρθηκε

Σχολιασμός στο forum

via MacRumors

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Η δοκιμαστική εφαρμογή GameStore της Apple εμφανίζεται στο App Store [Update: Αποσύρθηκε]”

  1. […] της Apple που είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες αποσύρθηκε μέσα σε λίγες ώρες από το App Store, όπως ήταν λογικό, και […]