Η Apple επιβεβαιώνει την χρησιμοποίηση γυαλιού της Corning στο iPhone


By
Posted on Sunday March 4th, 2012 / 14:19

Μετά από την δημοσιοποίηση των στοιχείων για τη συμβολή της Apple στην οικονομία των ΗΠΑ αποκαλύφθηκε και επίσημα πλέον ότι η τεχνολογία της Corning χρησιμοποιείται τουλάχιστον στο iPhone.

iPhone 4S Greece

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Apple αναφέρεται:

Πιο αναλυτικά από τις 514,000 συνολικά θέσεις οι 304,000 σχετίζονται άμεσα με την Apple και τους συνεργάτες της και οι υπόλοιπες 210,000 είναι μέρος της «οικονομίας του iOS». Η πρώτη κατηγορία αφορά 47,000 υπαλλήλους της Apple και άλλους 257,000 σε εταιρείες όπως η Samsung, Corning, FedEx και UPS που είναι μέρος της αλυσίδας παραγωγής. Ο αριθμός που απασχολείται στις εταιρείες αυτές είναι προσεγγιστικός και έχει υπολογιστεί με βάση συντελεστές της αμερικανικής κυβέρνησης.

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε ποτέ επίσημη επιβεβαίωση για τη χρησιμοποίηση του Gorilla glass παρά μόνο σε δηλώσεις υπαλλήλων -όπως αυτή του Borchers- και teardowns. Στην ανακοίνωση της Apple, βέβαια, αναφέρεται ξεκάθαρα το iPhone αλλά όχι το iPad και μάλιστα ούτε καν το Gorilla glass αν και αυτό είναι το σήμα κατατεθέν ας πούμε της Corning.

Corning employees in Kentucky and New York who create the majority of the glass for iPhone

Σχολιασμός στο forum

via iMore

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.