Νέα κατηγορία εφαρμογών στο iTunes για την Retina οθόνη του νέου iPad


By
Posted on Friday March 16th, 2012 / 11:33

new ipad

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου iPad σήμερα σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού η Apple δημιούργησε μια νέα κατηγορία στο iPad App Store για την προώθηση της νέας εντυπωσιακής Retina οθόνης της συσκευής.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία αυτή με τίτλο “Great apps for the new iPad” θα βρείτε όλες τις εφαρμογές που έχουν αναβαθμιστεί με νέα γραφικά για να δείχνουν καλύτερα στην Retina οθόνη υψηλής ανάλυσης του νέου iPad.

Μερικές από τις εφαρμογές που έχουν ήδη αναβαθμιστεί είναι το Tweetbot, Sketchbook Pro for iPad, Infinity Blade II και Real Racing 2 HD ενώ ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε κατεβάζοντας τις αναβαθμίσεις αυτών των εφαρμογών από το App Store σήμερα έτσι ώστε όταν κυκλοφορήσει το νέο iPad στην Ελλάδα στις 23 Μαρτίου να είστε έτοιμοι να απολαύσετε την Retina οθόνη.

Μπορείτε να βρείτε την κατηγορία εδώ.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Νέα κατηγορία εφαρμογών στο iTunes για την Retina οθόνη του νέου iPad”

  1. […] οποιαδήποτε σύγκριση κρίνεται μάταιη. Ακόμη και η νέα κατηγορία εφαρμογών στο iTunes για την Retina οθόνη του ν… μπορεί να περιλαμβάνει games που έχουν αναβαθμιστεί με […]