Οδηγός δημιουργίας backup & restore με το iCloud


By
Posted on Friday March 23rd, 2012 / 09:23

iOS 5 + iCloud

Στο iCloud και το iOS 5 έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο iPhoneHellas.gr και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που αξίζει να επαναλάβουμε εν όψει της σημερινής κυκλοφορίας του νέου iPad στην Ελλάδα είναι ο τρόπος δημιουργίας backup.

Όσοι αγοράσετε σήμερα ένα νέο iPad θα ήταν καλό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επαναφέρετε όλα σας τα δεδομένα από το παλαιότερο σας iPhone ή iPad με την προϋπόθεση ότι έχετε έναν λογαριασμό στο iCloud και τις εξής συνθήκες:

  • η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο Internet μέσω Wi-Fi,
  • η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στην πρίζα,
  • η οθόνη είναι κλειδωμένη.

Μπορείτε, βέβαια, και χειροκίνητα να ξεκινήσετε τη διαδικασία backup μέσα από τις Ρυθμίσεις->iCloud->Αποθήκευση και αντίγραφα. Aπό την ένδειξη “Τελευταίο αντίγραφο” μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το backup έχει πραγματοποιηθεί.

Κατά το πρώτο άνοιγμα τoυ νέου σας iPad το iOS 5 θα σας καθοδηγήσει από μόνο του στην διαρρύθμιση της συσκευής. Σε κάποια στιγμή θα σας ζητηθεί να δώσετε το Apple ID και να επιλέξετε εάν θέλετε να κάνετε νέο σετάρισμα ή επαναφορά από iCloud. Θα επιλέξετε την επαναφορά από το iCloud προφανώς και θα περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Απλά, εύκολα και γρήγορα χάριν στο iCloud.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: ,
Comments are closed.