Η Apple εργάζεται στο iTunes 11 με υποστήριξη iCloud και iOS 6


By
Posted on Wednesday April 11th, 2012 / 12:30

itunes

To 9to5Mac διαθέτει στην κατοχή του εσωτερική έκδοση του επερχόμενου iTunes 11 που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή στην Apple με τις σημαντικότερες αλλαγές να αφορούν κυρίως το υπόβαθρο της εφαρμογής. Υπάρχουν αρκετές ομάδες μέσα στην Apple που ασχολούνται με την αναβάθμιση στο iTunes 11 και γι’ αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια το πως θα είναι η τελική έκδοση και αν θα περιλαμβάνει αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον.

Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι το iTunes 11 κατασκευάζεται με γνώμονα το επερχόμενο iOS 6 για το οποίο θα έχει ενσωματωμένη υποστήριξη αν και υπάρχει πιθανότητα να δούμε στο μεταξύ και άλλη αναβάθμιση στο iTunes 10 για την προσωρινή υποστήριξη του νέου λογισμικού. Εκτός από την ίδια την εφαρμογή, βέβαια, η Apple προγραμματίζει πλήρη ανανέωση του iTunes Store και App Store για το προσεχές καλοκαίρι ή φθινόπωρο χρησιμοποιώντας την ομάδα της Chomp που εξαγόρασε πριν λίγες βδομάδες.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας η ομάδα της Chomp έχει ενσωματωθεί πλήρως στην Apple με σκοπό την καλυτέρευση του συστήματος αναζήτησης και εύρεσης εφαρμογών στο online κατάστημα της εταιρείας. Μάλιστα, το iTunes 11 θα έχει ισχυρή παρουσία του iCloud με ξεχωριστό panel ρυθμίσεων για το iTunes Match, iTunes in the Cloud και iCloud backups από τις iOS συσκευές.

Σχολιασμός στο forum

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.