Σχηματικό δείχνει το επόμενο iPhone με οθόνη 4 ιντσών (;)


By
Posted on Wednesday May 30th, 2012 / 17:50

Το σχηματικό της σχεδίασης από το επερχόμενο iPhone έκτης γενιάς ισχυρίζεται ότι έχει ξένη ιστοσελίδα στην κατοχή της. Το σχηματικό συνάδει με τα μέρη που διέρρευσαν και είδαμε σε χθεσινό δημοσίευμα και δείχνουν ένα μακρύτερο iPhone με μεγαλύτερη οθόνη. Το MacRumors ακολουθεί το δημοσίευμα και παρουσιάζει ένα πλήρες σχηματικό με διαστάσεις και πολλές λεπτομέρειες που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

κλικ για μεγέθυνση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το σχεδιάγραμμα, η “active area mask” αντιστοιχεί σε 90.1mm ύψος και 51.42mm πλάτος, δηλαδή σε περίπου 4.08 ίντσες διαγώνια και λαμβάνοντας υπόψιν ότι η πραγματική οθόνη είναι συνήθως μικρότερη μπορούμε να υποθέσουμε ότι η οθόνη θα είναι εν τέλει 4 ιντσών επιβεβαιώνοντας και τις φήμες. Επίσης, η οθόνη αυτή και οι διαστάσεις αντιστοιχούν σε aspect ratio 16:9. Αν και δεν αναγράφονται οι συνολικές διαστάσεις της συσκευής μπορούμε να υπολογίσουμε ότι θα είναι περίπου στα 122mm, δηλαδή 7 χιλιοστά πιο ψηλό από το iPhone 4/4S.

Σχολιασμός στο forum

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Σχηματικό δείχνει το επόμενο iPhone με οθόνη 4 ιντσών (;)”

  1. […] και σε παλαιότερα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες (1, 2) και το συγκρίνει σε βίντεο με ένα iPhone 4S ώστε να δείτε […]