Η λειτουργία “Απόρρητο” [iOS 6]


By
Posted on Friday June 15th, 2012 / 10:15

Η Apple στο επερχόμενο iOS 6 έχει λάβει σοβαρά όλα τα ζητήματα ασφαλείας που έχουν τεθεί κατά το παρελθόν ζητώντας πλέον τη ρητή άδεια του χρήστη προτού μια εφαρμογή μπορεί να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες τοποθεσίας, ημερολόγια, επαφές, reminders και τη φωτογραφική σας βιβλιοθήκη. Συγκεκριμένα, κατά το άνοιγμα μιας εφαρμογής εμφανίζεται η κλασική ειδοποίηση με την οποία μπορούμε να επιτρέψουμε ή να απαγορεύσουμε την πρόσβαση μιας εφαρμογής στα προσωπικά μας στοιχεία:

privacy

Αλλά οι ρυθμίσεις δεν σταματούν εδώ. Μέσα από το μενού “Απόρρητο” της εφαρμογής Ρυθμίσεις μπορείτε να δείτε ανά κατηγορία ποια εφαρμογή έχει πρόσβαση σε τι. Από ‘κει μπορείτε, επίσης, ανά πάσα στιγμή να επαναφέρετε την πρόσβαση μιας εφαρμογής σε μια κατηγορία ή να αφαιρέσετε το δικαίωμα πρόσβασης.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:




Comments are closed.