Επιλέξτε και διαγράψτε ομαδικά imported photos στο iPad [Tip]


By
Posted on Friday August 3rd, 2012 / 11:21

Ο moderator mikexs του iPhoneHellas Forum μας ενημερώνει σχετικά με την απλοποίηση της διαδικασίας επιλογής και διαγραφής πολλαπλών φωτογραφιών στο iPad, με ένα Tip που είμαστε σίγουροι ότι ελάχιστοι θα γνωρίζετε:

Είστε διακοπές και έχετε βγάλει εκατοντάδες φωτογραφίες (και βίντεο) με τη ψηφιακή σας. Τις μεταφέρετε στο iPad χρησιμοποιώντας το Camera Connection Kit.

Έχετε καταλήξει λοιπόν με αρκετά albums και εκατοντάδες imported φωτογραφίες στο Photos app του iPad.

Τι γίνεται όμως αν θέλετε να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες, χωρίς να χρειαστεί να συνδέσετε το iPad στον υπολογιστή σας;

Μέχρι τώρα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέγετε μία μία τις φωτογραφίες και μετά να επιλέξετε διαγραφή. Φανταστείτε να πρέπει να το κάνετε αυτό για εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες φωτογραφίες.

Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν υπάρχει ο παρακάτω τρόπος για να μαρκάρετε πολύ γρήγορα, όλες τις imported φωτογραφίες ενός album και να επιλέξετε διαγραφή.

Αφού πατήσετε το Share button, επιλέγετε με δυο δάκτυλα την πρώτη φωτογραφία, κρατάτε πατημένα και ακολουθείτε την κίνηση που φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω:

How to delete imported pictures on your iPad on a faster way

Ορίστε και ένα βίντεο για να καταλάβετε καλύτερα πως δουλεύει:


Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.