Η αύξηση της υιοθέτησης του iOS 6 οφείλεται τελικά στην κυκλοφορία του iPhone 5 στην Κίνα (;)


By
Posted on Saturday December 22nd, 2012 / 13:28

Μέσα στη βδομάδα δημοσιεύσαμε αναφορά της MoPub που παρουσιάζε αύξηση της υιοθέτησης του iOS 6 κατά 26%, στη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου.

iOS 6 adoption rate

Η αύξηση αυτή σύμφωνα με την MoPub αποδόθηκε στην κυκλοφορία του Google Maps και στη έντονη δυσαρέσκεια των χρηστών που με αυτό τον τρόπο εκδήλωσαν την απογοήτευση τους ως προς την προεγκατεστημένη εφαρμογή χαρτών της Apple στο iOS 6. 

Την άνωθεν αναφορά έρχεται να αντικρούσει η Chitika δηλώνοντας πως η αύξηση της υιοθέτησης του iOS 6 οφείλεται στην κυκλοφορία του iPhone 5 στην Κίνα και όχι στην διάθεση της εφαρμογής Google Maps.

iOS adoption breakdown

Σύμφωνα με την Chitika το ποσοστό υιοθέτησης του iOS 6 παρέμεινε σταθερό μέχρι και 6 ημέρες μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής Google Maps.

Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί πως τα δεδομένα της Chitika αντλούνται μόνο από την Αμερική και τον Καναδά, ενώ το δίκτυο της MoPub  καλύπτει όλες τις χώρες του κόσμου.

[via Techcrunch]

Σχολιασμός στο forum.

 

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.