Νέο 4.8-inch iPhone ετοιμάζει η Apple για τον Ιούνιο (;)


By
Posted on Monday January 21st, 2013 / 17:58

iPhone 5

Δημοσίευμα των China Times αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία νέα iPhone μέσα στο 2013, ένα εκ των οποίων, μάλιστα, θα διαθέτει οθόνη 4.8 ιντσών. Οι πηγές της ιστοσελίδας ισχυρίζονται ότι εκτός από το iPhone 5S που θα διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8 megapixels και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο η Apple θα παρουσιάσει και ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο με οθόνη 4.8 ίντσες και κάμερα 8 megapixels.

To όνομα της συσκευής θα είναι ‘iPhone Math’ αν και δεδομένου του ιστορικού της εταιρείας πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα είτε για λάθος στη μετάφραση είτε για κωδικό ονομασία του project. Επίσης, όσον αφορά την τρίτη συσκευή το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο με κάμερα 12 megapixels.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για ένα μεγαλύτερο iPhone αλλά οι πιθανότητες του να πραγματοποιηθούν ρεαλιστικά είναι αρκετά μικρές. Wall Street Journal και Bloomberg έχουν αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο φθηνότερο iPhone αλλά με μικρότερη οθόνη και όχι μεγαλύτερη. Δεδομένου ότι το iPhone 5 που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή στο μέγεθος της οθόνης για την Apple θεωρούμε απίθανo μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να αυξήσει και πάλι τις διαστάσεις.

Σχολιασμός στο forum

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
2 Responses to “Νέο 4.8-inch iPhone ετοιμάζει η Apple για τον Ιούνιο (;)”

  1. […] περιβόητο iPhone Math για το οποίο διαβάσαμε πριν λίγες μέρες και ο Horwitz […]

  2. […] πηγές. Αυτή τη φορά με οθόνη 4.7 ιντσών: Το περιβόητο iPhone Math για το οποίο διαβάσαμε πριν λίγες μέρες και ο Horwitz […]