Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο μοντέλο iPad με Retina οθόνη στα 128GB (;)


By
Posted on Monday January 28th, 2013 / 10:57

Δημοσίευμα του 9to5Mac αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPad 4 με Retina οθόνη που θα προσφέρεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με επιλογή Wi-Fi ή Wi-Fi+Cellular που θα πωλείται παράλληλα με τα τωρινά μοντέλα των 16GB, 32GB και 64GB. Δεδομένου του ευρήματος περί αναφοράς σε iOS συσκευή χωρητικότητας 128GB στην τελευταία iOS 6.1 beta 5 η ιστοσελίδα υποθέτει εύλογα ότι το νέο αυτό μοντέλο θα είναι ένα iPad στα 128GB αν και αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Τα SKUs για το μοντέλο αυτό είναι τα εξής:

ipad

Τα Ρ101 και Ρ103 αναφέρονται εσωτερικά στις Wi-Fi και Wi-Fi+Cellular εκδόσεις του iPad αντίστοιχα, τα οποία προσφέρονται σε τρεις χωρητικότητες GOOD, BETTER και BEST που αντιστοιχούν στα 16GB, 32GB και 64GB. Συνεπώς, το ULTIMATE φαίνεται να αναφέρεται σε ένα μοντέλο 128GB με το A να αποτελεί το μαύρο μοντέλο και το Β το λευκό μοντέλο.

Η ιστοσελίδα, τέλος, συμπληρώνει ότι παρόλο που εικάζει την επερχόμενη κυκλοφορία 128GB έκδοσης για το iPad δεν μπορεί να πει το ίδιο και για το iPad mini, για το οποίο δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Τονίζει, ακόμα, ότι το νέο αυτό μοντέλο μπορεί να μην κυκλοφορήσει στην αγορά αλλά να προορίζεται για εσωτερική, κυβερνητική ή χρήση στο Retail, κάτι που η Apple έχει κάνει στο παρελθόν με άλλα προϊόντα.

Σχολιασμός στο forum

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.