Νέα εικονίδια ‘Radio Buy’ βρέθηκαν σε jailbroken iPads στο iOS 6.1


By
Posted on Tuesday February 5th, 2013 / 12:00

Ένα νέο σετ εικόνων ανακαλύφθηκε στην εφαρμογή Μουσική του iPad (χάριν στο evasi0n jailbreak) που απεικονίζουν κάτι σαν ραδιόφωνο θυμίζοντάς μας το εικονίδιο ραδιοφώνου που υπήρχε στο iTunes για Mac. Πιθανόν η Apple να σκέφτεται να προσφέρει μια λειτουργία streaming ραδιοφώνου στο iPad – τα αρχεία αυτά δεν βρέθηκαν στην εφαρμογή Μουσική του iPhone. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, βέβαια, η ονομασία των αρχείων αυτών (‘buy’), το οποίο μας προϊδεάζει για κάτι εντελώς καινούργιο και κάτι που φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό.

Πληροφορίες για δημιουργία συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας στα πρότυπα του Spotify και Pandora έχουν δημοσιευθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με πρόσφατο άρθρο του Bloomberg να κάνει λόγο για λανσάρισμα της υπηρεσίας στο πρώτο μισό του 2013 αν και φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις με τις δισκογραφικές εταιρείες.

Το 9to5mac εικάζει ότι η Apple θα μπορούσε να επεκτείνει τη λειτουργία tagging του iPod nano και στο iOS. Για παράδειγμα, όταν ακούτε ραδιόφωνο στο iPod nano που υποστηρίζει το iTunes Tagging μπορείτε να σημειώσετε ένα τραγούδι που ακούσατε ώστε να το αγοράσετε αργότερα στο iTunes Store. Μένει να δούμε στους επόμενους μήνες εάν η Apple θα προχωρήσει με αυτή την υπηρεσία ή όχι.

Σχολιασμός στο forum

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.