Διαθέσιμη η αναβάθμιση του evasi0n που λύνει τα προβλήματα με το boot και το weather.app


By
Posted on Thursday February 7th, 2013 / 10:50

Η αναβάθμιση του evasi0n, του jailbreak tool για το iOS 6, είναι πλέον διαθέσιμη στο website των evad3rs αλλά και στο Cydia ως ως ξεχωριστά packages για όσους έχουν ήδη προχωρήσει στο jailbreak της συσκευής τους. Το update λύνει τα προβλήματα με το boot και το κρασάρισμα του weather.app που παρουσιάστηκαν με την πρώτη έκδοση του evasi0n:

Κατά την διαδικασία της αναβάθμισης, η ομάδα των evad3rs εντόπισε ένα ενδιαφέρον error. Το Appsync, το tweak που χρησιμοποιούν οι χρήστες “πειρατικών apps” για τον συγχρονισμό των εφαρμογών με το iTunes, προκαλεί σοβαρές ασυμβατότητες με το update που δώθηκε στην κυκλοφορία:

Σύμφωνα με τον MuscleNerd, το Appsync προκαλεί προβλήματα και με τα iCloud apps που υπάρχουν εγκατεστημένα στη Jailbroken συσκευή σας:

Για ακόμα μία φορά γίνεται εμφανές πως το jailbreak και η πειρατεία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέονται.

Η συζήτηση συνεχίζεται στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
One Response to “Διαθέσιμη η αναβάθμιση του evasi0n που λύνει τα προβλήματα με το boot και το weather.app”

  1. […] Update: Διαθέσιμη η αναβάθμιση του evasi0n (v1.1) που λύνει τα προβλή… […]