‘Γιατί iPad': Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Apple για το iPad


By
Posted on Friday March 29th, 2013 / 10:00

ipad

Μια νέα διαφημιστική καμπάνια στα πρότυπα του ‘Why iPhone’ λάνσαρε σήμερα η Apple στην ιστοσελίδα της αυτή τη φορά για το iPad. «Όταν το iPad παρουσιάστηκε δεν υπήρχε τίποτα σαν και αυτό. Και ακόμα δεν υπάρχει», αναφέρει περήφανα η εταιρεία. «Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν iPad και iPad mini για να κάνουν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε».

Στους λόγους του γιατί οι άνθρωποι αγαπούν το iPad τους η Apple αναφέρεται στην ικανοποίηση των καταναλωτών όπως αυτή έχει καταγραφεί από την J.D. Power and Associates αναφέροντας συγκεκριμένα ότι το 81 τοις εκατό της κίνησης στο Internet (ΗΠΑ & Καναδάς) προέρχεται από iPad, το 95 τοις εκατό των εταιρειών του Fortune 500 δοκιμάζουν ή χρησιμοποιούν ήδη iPad και το 65 τοις εκατό των περιφερειακών σχολείων στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν ή δοκιμάζουν iPad μέσα στην τάξη.

Επίσης, τονίζεται η πληθώρα ειδικά σχεδιασμένων εφαρμογών για το iPad στο App Store, η μοναδική κατασκευή του από υλικά υψηλής ποιότητας όπως αλουμίνιο και γυαλί, η εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών, οι κάμερες iSight και FaceTime με δυνατότητα λήψης HD βίντεο/φωτογραφιών, το γρήγορο ασύρματο Internet με LTE και dual-band Wi-Fi και φυσικά το λειτουργικό σύστημα iOS 6 και iCloud για τον απροβλημάτιστο συγχρονισμό των δεδομένων σας σε όλες σας τις συσκευές.

Δείτε τη σελίδα της Apple εδώ.

Σχολιασμός στο forum

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.