Είμαι ένα βήμα πριν το Restore. Πως μπορώ να αποφύγω το Update και να μην χάσω το Jailbreak; [Οδηγός]


By
Posted on Tuesday April 16th, 2013 / 19:30

iLex-Rat-Jailbreak-Restore

Αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης με την Jailbroken συσκευή σας; Δοκιμάσατε τα πάντα και πλέον η μόνη λύση που έχει απομείνει είναι το Restore; Πριν βιαστείτε να προχωρήσετε και να χάσετε το Jailbreak, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό του thanasis από το iPhoneHellas forum που σας καθοδηγήσει βήμα-προς-βήμα:

Οι περισσότεροι χρήστες έπειτα από κάποιο διάστημα χρήσης της συσκευής τους με εγκατεστημένο το Cydia αντιμετωπίζουν προβλήματα με αποτέλεσμα ο χρόνος ανταπόκρισης της συσκευής σε κάποια/ες λειτουργία/ες να έχει αυξηθεί δραματικά.

Επίσης πολλοί αντιμετωπίζουν το πρόβλημα να κάνει το iPhone από μόνο του Reboot / Respring ή να μπαίνει σε Safe Mode κ.α. Τις περισσότερες φορές αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα είναι κάποιο Tweak που σχετίζεται άμεσα με την λειτουργία της συσκευής τροποποιώντας κάποια σημεία του iOS. Αυτό όμως που πολλές φορές μας διαφεύγει είναι ότι αυτά τα Tweaks έχουν άμεση εξάρτηση και από κάποιο δευτερεύον plugin για να λειτουργήσουν και έτσι κατά την εγκατάσταση ενός Tweak θα δούμε ότι εγκαθιστώνται και τα απαιτούμενα plugins θέλουμε δεν θέλουμε.

Όταν όμως “χτυπήσει” κάτι από όλα αυτά τότε τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα.. Μια συνηθισμένη μέθοδος είναι να κλείσουμε τα Tweaks ένα ένα από το Sbsettings για να δούμε τι φταίει ή μέσω της διαδρομής στο Root var/mobile/Library/Preferences και το κάνουμε απεγκατάσταση .

Στην ουσία πολλές φορές με αυτό τον τρόπο λύνουμε το ένα μέρος του προβλήματος μιας και στην ουσία αφαιρούμε το ένα σκέλος του .

Πάμε να δούμε ένα τρόπο που θα φέρει την συσκευή μας στην “αρχική της μορφή” σαν να έγινε μόλις τώρα Restore & Jailbreak…

Η συνέχεια στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.