Ενεργοποιήστε το Google Now στην Ελλάδα χωρίς jailbreak


By
Posted on Tuesday April 30th, 2013 / 11:08

Google Now

H Google διέθεσε χθες μέσω του Google Search την πολυσυζητημένη υπηρεσία Google Now και στο iOS. Δυστυχώς, η υπηρεσία δεν είναι ενεργοποιημένη στη χώρα μας (όχι αδίκως, όπως θα καταλάβετε παρακάτω) αλλά υπάρχει ένα κολπάκι που δεν απαιτεί jailbreak με το οποίο μπορούμε να ξεγελάσουμε την εφαρμογή ώστε να ενεργοποιηθεί. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε τη χώρα μας από τις Ρυθμίσεις->Γενικά->Διεθνές->Τοπικές ρυθμίσεις σε Αγγλικά Ηνωμένων Πολιτειών, να επιστρέψουμε στο Google Search ώστε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και αργότερα να αλλάξουμε πάλι τις ρυθμίσεις στην Ελλάδα.

Αφού γίνει αυτό και έχουμε πρόσβαση στο Google Now θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πέρα από την εμφάνιση του καιρού, κοντινών αξιοθέατων και μερικών άλλων υπηρεσιών της Google που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τη λειτουργικότητα που θα είχε η υπηρεσία σε κάποια άλλη χώρα του εξωτερικού.

Θα βρείτε το Google Search για iPhone και iPad δωρεάν στο App Store [iTunes link]

Σχολιασμός στο forum

[thanks to panosst]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Ενεργοποιήστε το Google Now στην Ελλάδα χωρίς jailbreak”

  1. […] Το Google Now δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας εξαρχής – θα παρατηρήσετε το μήνυμα μόλις προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία – αλλά με ένα κολπάκι μπορούμε να παρακάμψουμε τον περιορισμό αυτόν. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ. […]