Έτσι θα είναι το iOS 7;


By
Posted on Monday June 10th, 2013 / 11:07

Ο Seth Weintraub του 9to5Mac μεταδίδει πως κατάφερε να δει μία early beta του iOS 7 και μας ενημερώνει σχετικά. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν screenshots λόγο της ύπαρξης watermarks που μπορούν να οδηγήσουν την Apple στην πηγή που είναι υπεύθυνη για την διαρροή, με δυσάρεστες για αυτήν συνέπειες.

Τι είδε λοιπόν ο Weintraub;

  • Το font που χρησιμοποιείται στο iOS7 φαίνεται πως είναι το Helvetica Neue Ultra Light, όπως είδαμε και στα banners του WWDC 2013.
  • Οι μπάρες σήματος έχουν αντικατασταθεί με 5 βούλες οι οποίες αλλάζουν από άσπρο σε γκρι χρώμα ανάλογα με το σήμα
  • Υπάρχουν 2 χρωματικά θέματα για τις περισσότερες εφαρμογές (ένα “μαύρο” και ένα “λευκό”) τα οποία ενδέχεται να χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού (!?). Στο “μαύρο theme” το πληκτρολόγιο είναι μαύρο και οι χαρακτήρες γκρι, ενώ στο “λευκό theme” το πληκτρολόγιο είναι γκρι και οι χαρακτήρες λευκοί.
  • Το dock χάνει την γνώριμη εικόνα του και αντικαταστείται από μία διάφανη γραμμή.

Η εικόνα που ακολουθεί αποτελεί μία προσπάθεια αναπαράστασης των εικονιδίων του iOS 7, σύμφωνα με τα όσα είδε ο Seth Weintraub:

iOS 7 icons leak

Συνοψίζοντας τα όσα αναφέρει πως είδε ο Weintraub σας αφήνουμε με ένα mock-up του iOS 7:

iOS 7 Homescreen dock leak

Update: Ένα ακόμα mock-up του επερχόμενου iOS 7, από τον Gharbi Wassim

iOS 7 Gharbi Wassim

Πιστεύετε πως θα επαληθευτούν οι πληροφορίες ή περιμένετε κάτι διαφορετικό από το iOS 7; Το σχόλιο σας στο forum.

Μείνετε συντονισμένοι στο iPhoneHellas και στις 20:00 θα λυθούν όλες σας οι απορίες, σε ένα LIVE με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.