Διαγωνισμός: Κέρδισε 5 ψηφιακά βιβλία (iBooks) του Inferno. Το νέο μυθιστόρημα του Dan Brown!


By
Posted on Monday July 1st, 2013 / 19:54

Καλοκαιράκι. Διακοπές. Ήλιος. Θάλλασσα. Παραλία. Διάβασμα στο iPad. Αν οι παραπάνω λέξεις περιγράφουν κάτι από την τωρινή σου κατάσταση, σου έχουμε ένα ευχάριστο νέο!

Το iPhoneHellas.gr σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις 5 iBooks του Inferno, το νέο μυθιστόρημα του Dan Brown, ώστε να το απολαύσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές! Μετά τα Κώδικας Da VinciIlluminati και Το Χαμένο Σύμβολο, ο Dan Brown επιστρέφει πολύ δυναμικά:

Inferno Dan Brown iPhoneHellas contest

Ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον βρίσκεται σε ερευνητικό ταξίδι στην Ιταλία, μαγνητισμένος από μια υπόθεση που περιστρέφεται γύρω από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη και, ειδικότερα, την Κόλαση, ένα από τα πιο σπουδαία αλλά και μυστηριώδη και αινιγματικά αριστουργήματα της λογοτεχνίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Λάνγκτον θα αναμετρηθεί με προκλήσεις απρόσμενες και άκρως επικίνδυνες και θα διαχειριστεί ένα σκοτεινό γρίφο που, τελικά, θα τον οδηγήσει σε ένα λαβύρινθο καμωμένο από κλασικά έργα τέχνης, μυστικά περάσματα και επιστημονικές ανακαλύψεις ενός αλλόκοτου μέλλοντος. Η σκοτεινή, επική ποίηση του Δάντη γίνεται μίτος στην προσπάθεια του Λάνγκτον να βρει απαντήσεις και κάποιον άνθρωπο να εμπιστευτεί προτού ο κόσμος αλλάξει για πάντα, με τρόπο ανεπανόρθωτο.

Στα περίφημα μυθιστορήματα Κώδικας Da Vinci, Illuminati και Το Χαμένο Σύμβολο, όλα διεθνή μπεστ σέλερ, ο Νταν Μπράουν είχε χρησιμοποιήσει ένα εξαίσιο μίγμα από ιστορία, τέχνη, κώδικες, σύμβολα. Στο καινούργιο και τόσο αναμενόμενο έργο του, ίσως το πιο ώριμο και συναρπαστικό απ’ όλα τα προηγούμενα, επιστρέφει στα πλέον βασικά και ουσιώδη στοιχεία της τέχνης του και γράφει το πιο υψηλών απαιτήσεων θρίλερ που μας έχει δώσει έως τώρα.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, απλώς ακολούθησε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.
Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους.
Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ένας από τους 5 νικητές.


Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 στις 23:00. Oι νικητές κληρώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθούν με email την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013. Καλή επιτυχία σε όλους!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
Comments are closed.