Α7Χ iPad και Retina iPad mini το 2013, νέο βίντεο από το πλαίσιο του iPad mini 2


By
Posted on Thursday September 5th, 2013 / 11:30

ios_7_on_ipad_june_17

Μετά το χθεσινό βίντεο με το πλαίσιο του επερχόμενου iPad η ίδια ιστοσελίδα δημοσιεύει και δεύτερο αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή το φημολογούμενο iPad mini 2. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το πλαίσιο του iPad mini 2 είναι πρακτικά ίδιο με αυτό της τωρινής γενιάς αλλά συγκριτικά με το πλαίσιο του iPad 5 θα παρατηρήσετε ότι έχουν το ίδιο πάχος!

Δυστυχώς, το βίντεο αυτό δεν μπορεί να απαντήσει το μεγαλύτερο ερώτημα σχετικά με το επερχόμενο iPad mini 2. Θα διαθέτει οθόνη Retina ή όχι; Πρόσφατη έκθεση του αναλυτή Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τόσο το iPad πέμπτης γενιάς όσο και το iPad mini δεύτερης γενιάς πριν το τέλος του χρόνου. Ο Kuo πιστεύει ότι και οι δύο συσκευές θα τρέχουν με τον επεξεργαστή A7X, μια σημαντική αναβάθμιση από τον Α5 του τωρινού iPad mini που θα είναι απαραίτητη, ωστόσο, για την υποστήριξη της Retina οθόνης της συσκευής!

Θεωρεί, μάλιστα, ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει και ένα δεύτερο iPad mini μέσα στο 2014 με επεξεργαστή Α6 για καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τώρα που θα επιτρέψει στην εταιρεία να διατηρήσει ένα φθηνότερο μοντέλο στην κυκλοφορία.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε να δούμε τα νέα iPad σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Σχολιασμός στο forum

[via 9to5Mac, MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.