Κυκλοφόρησε το iTunes 11.1


By
Posted on Wednesday September 18th, 2013 / 18:49

iTunes 11

H Apple έκανε διαθέσιμο πριν λίγο το iTunes 11.1, το οποίο θα χρειαστείτε για τη διαχείριση της συσκευής σας εφόσον αναβαθμίσετε στο iOS 7 που αναμένεται σε περίπου μία ώρα.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση από την ιστοσελίδα της Apple εδώ.

Η παρούσα έκδοση του iTunes περιέχει πολλές σημαντικές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  • Ραδιόφωνο iTunes. Το Ραδιόφωνο iTunes είναι ένας υπέροχος τρόπος να ανακαλύπτετε μουσική. Επιλέξτε από 250 και πλέον σταθμούς ή δημιουργήστε δικό σας σταθμό βάσει του αγαπημένου σας καλλιτέχνη ή τραγουδιού. Εγγραφείτε συνδρομητής στο iTunes Match και απολαύστε το Ραδιόφωνο iTunes χωρίς διαφημίσεις.
  • Τυχαία σειρά Genius. Νέος μαγικός τρόπος ακρόασης των τραγουδιών της μουσικής βιβλιοθήκης σας. Επιλέξτε «Τυχαία σειρά Genius» στο iTunes για την άμεση αναπαραγωγή τραγουδιών που ταιριάζουν υπέροχα μεταξύ τους. Κάντε πάλι κλικ στην «Τυχαία σειρά Genius» για να ακούσετε κάτι διαφορετικό—ο ευκολότερος τρόπος να απολαμβάνετε τη μουσική σας.
  • Σταθμοί podcast. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους σταθμούς των αγαπημένων σας podcast, οι οποίοι θα ενημερώνονται αυτόματα με νέα επεισόδια. Οι σταθμοί, οι συνδρομές και η τρέχουσα θέση αναπαραγωγής σας συγχρονίζονται μέσω του iCloud στην εφαρμογή Podcast.
  • Συγχρονισμός με το iOS 7. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το iTunes για τον συγχρονισμό της αγαπημένης σας μουσικής, ταινιών και πολλών ακόμη σε συσκευές με iOS 7. Επιπλέον, το iTunes κάνει ακόμη πιο εύκολη την οργάνωση και τον συγχρονισμό εφαρμογών στα iPhone, iPad και iPod touch σας.

Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο ασφάλειας της παρούσας ενημέρωσης, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=el_GR.

 

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Κυκλοφόρησε το iTunes 11.1”

  1. […] λογισμικού και παραδοσιακά μέσω του iTunes (απαιτείται η τελευταία έκδοση) στον υπολογιστή σας αφού συνδέσετε τη συσκευή σας και […]