Έτσι θα είναι η λειτουργία “iOS in the Car” στα ελληνικά


By
Posted on Friday February 7th, 2014 / 16:11

Η λειτουργία iOS in the Car (iOS στο αυτοκίνητο) παρά την ανακοίνωση στο WWDC τον Ιούνιο του 2013, τελικά δεν συμπεριελήφθη με το υπόλοιπο iOS 7. Αντιθέτως, είναι προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο φέτος, και αυτό γιατί απαιτεί την υποστήριξη των εταιρειών αυτοκινήτων, οι οποίες πρέπει να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα στα συστήματα απεικόνισης των ταμπλό.

iOS 7 iOS in the car

Η Apple υποστήριξε πέρυσι ότι το 95% των αυτοκινήτων περιλαμβάνουν ήδη κάποιας μορφή iPod / iOS υποστήριξη των συσκευών της. Γι ‘ αυτό και επιδιώκει να μεταφέρει την εμπειρία του iOS στο αυτοκίνητο με την περαιτέρω ενσωμάτωση στο σύστημα του ταμπλό. Στα οχήματα, λοιπόν, που είναι εξοπλισμένα με την λειτουργία iOS στο αυτοκίνητο, θα μπορούμε να συνδέουμε το iPhone και να αλληλεπιδρούμε με αυτό και να το ελέγχουμε χρησιμοποιώντας είτε την ενσωματωμένη οθόνη του αυτοκινήτου είτε την λειτουργία Siri Eyes Free. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε εύκολα και με ασφάλεια να πραγματοποιούμε τηλεφωνικές κλήσεις, να έχουμε πρόσβαση στη μουσική μας, να στέλνουμε και να λαμβάνουμε μηνύματα και να παρέχονται οδηγίες πλοήγησης, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στο δρόμο και όχι στη συσκευή.

Ο προγραμματιστής Steven Troughton-Smith κατάφερε και μας παρουσίασε την λειτουργία iOS στο αυτοκίνητο που περιλαμβάνεται στην υπάρχουσα έκδοση του iOS 7. Παρ’ όλα αυτά στις beta εκδόσεις του iOS 7.1 η Apple βελτίωσε ακόμη περισσότερο το γραφικό περιβάλλον της νέας αυτής λειτουργίας και σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα με τη βοήθεια του iOS Simulator πώς θα είναι στα ελληνικά.

Σχολιασμός στο forum.

About Epameinondas Moustakas

Mathematician, MSc. Statistics & Operational Research, iOS guru, Certified Fanboy, λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας

Tags: ,
Comments are closed.