Νέα εφαρμογή Healthbook στο iOS 8, συνεργασία με iWatch [Φήμες]


By
Posted on Monday February 3rd, 2014 / 11:00

iPhone 5S

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac η Apple ετοιμάζει μια νέα εφαρμογή για το iOS 8, η οποία θα συλλέγει και θα οργανώνει πληροφορίες σχετικά με την υγεία του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των στατιστικών που παρέχει ο συνεπεξεργαστής Μ7 του iPhone 5S. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο γεγονός ότι αυτή η εφαρμογή, με την ονομασία Healthbook, θα βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο περιβόητο iWatch.

Το Healthbook θα σας θυμίζει πιθανόν το Passbook. Και όχι τυχαία αφού το περιβάλλον λέγεται ότι θα είναι παρόμοιο. Κάθε κάρτα θα αντιπροσωπεύει ένα στοιχείο: πόσα βήματα έχει κάνει ο χρήστης, συνολικά χιλιόμετρα που διανύθηκαν, θερμίδες κτλπ. Θα περιέχει, επίσης, πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα γλυκόζης, καρδιακού ρυθμού, πίεσης, βαθμό ενυδάτωσης και άλλα που θα παρέχονται από τους αισθητήρες στο iWatch.

Γενικότερα για το iOS 8 (aka ‘Okemo’) η ιστοσελίδα αναφέρει ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις στους Χάρτες, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν οδηγίες με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αν και αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην συμπεριληφθεί στην τελική έκδοση του λειτουργικού καθώς «απομένει ακόμα αρκετή δουλειά». Θα μάθουμε, σίγουρα, περισσότερα τον προσεχή Ιούνιο και στο WWDC όπου παραδοσιακά δίνεται μια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων της επόμενης μεγάλης αναβάθμισης.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Νέα εφαρμογή Healthbook στο iOS 8, συνεργασία με iWatch [Φήμες]”

  1. […] αλλά το μυαλό όλων μας πάει αμέσως στο iWatch και τo Healthbook, το νέο Apple TV με gaming δυνατότητες αλλά και τις φορητές […]