Βελτιωμένη η απόδοση του iPhone 4 με το iOS 7.1


By
Posted on Tuesday March 11th, 2014 / 11:00

iPhone 4

Το iOS 7.1 που κυκλοφόρησε χθες για iPhone, iPad και iPod touch αποτελεί μια σπουδαία αναβάθμιση που θα ευχαριστήσει μια τεράστια μερίδα χρηστών. Συγκεκριμένα, το ArsTechnica πραγματοποίησε ορισμένες μετρήσεις και βρήκε μια σημαντική αλλαγή στην απόκριση και απόδοση του iPhone 4, μια συσκευή που έγινε διαθέσιμη πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Δεν μιλάμε, βέβαια, για επιδόσεις τύπου iPhone 5S αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι η μείωση του χρόνου στα animations σε όλο το εύρος του λειτουργικού. Ο παρακάτω πίνακας που μετράει το χρόνο από τη στιγμή γίνεται tap στο εικονίδιο μιας εφαρμογής μέχρι τη στιγμή που αυτή είναι έτοιμη είναι αρκετά διαφωτιστικός:

ios_7_1_on_iphone_4

 

Προφανώς υπάρχουν ακόμα ορισμένα θεματάκια και ένα σημείο μέχρι το οποίο το λειτουργικό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μια συσκευή που κλείνει σύντομα 4 χρόνια υποστήριξης κράτησε γενικά αρκετά καλά όλον αυτόν τον καιρό. Αν θέλετε το κάτι παραπάνω θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε κάποιο νεότερο iPhone.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
Comments are closed.