Προσφορά: Οι Θρυλικές θήκες προστασίας Otterbox με 20% έκπτωση!


By
Posted on Monday March 17th, 2014 / 18:18

iPhoneHellas Deals

Οι αναγνώστες του iPhoneHellas.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές σε αξεσουάρ και gadgets που αφορούν τις αγαπημένες τους iOS συσκευές: iPhone, iPad και iPod touch! Κάθε εβδομάδα, μία μοναδική προσφορά σας περιμένει! Η προσφορά της εβδομάδας:

Otterbox Defender για iPhone 5/5S με 20% έκπτωση (39,90€ από 49,90€)!

H Otterbox Defender for iPhone 5/5S είναι μία στιβαρή θήκη που προστατεύει το iPhone 5/5S από πτώσεις, χτυπήματα, σκόνη και γρατζουνιές ενώ ταυτόχρονα αφήνει να διατηρηθεί πλήρως η λειτουργικότητά του, όπως π.χ η χρήση του Touch ID στο iPhone 5S.

Το υψηλής αντοχής υλικό, polycarbonate, προστατεύει το τηλέφωνό σας από τα χτυπήματα καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του και το ενσωματωμένο προστατευτικό οθόνης αποτρέπει τις γρατζουνιές από τα διάφορα αντικείμενα μέσα στην τσάντα σας.

Στο εσωτερικό, υπάρχει αφρώδες υλικό που συγκρατεί το iPhone στη θέση του μεγιστοποιώντας την προστασία από τις πτώσεις.

Η θήκη περιλαμβάνει αποσπώμενο κλιπ που μπορεί να στηρίξει το κινητό σας εύκολα σε διάφορες θέσεις.

Περισσότερα για την προσφορά, εδώ: iPhoneHellas Deals

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.