Μαζικές αγορές εφαρμογών σύντομα και στην Ελλάδα


By
Posted on Friday July 11th, 2014 / 15:15

Η Apple πρόκειται να επεκτείνει σύντομα το πρόγραμμα μαζικών εφαρμογών (Volume Purchase Program) σε 16 νέες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

volume-purchase-program

Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει σε επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς να προμηθεύονται και να διανέμουν εφαρμογές (για iOS ή Mac) και βιβλία (iBooks) σε μεγάλες ποσότητες.

Οι χώρες στις οποίες έρχεται σύντομα το πρόγραμμα είναι οι ακόλουθες: Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία, Νορβηγία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ενώ η λίστα των χωρών που έχουν ήδη πρόσβαση στο πρόγραμμα μαζικής αγοράς περιλαμβάνει την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσφέρουν ειδικές τιμές σε μαζικές αγορές και ενσωματώνει εργαλεία για την ανάπτυξη και τη διαχείριση των εφαρμογών ή των βιβλίων. Ενδεικτικά, για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα παρέχεται έκπτωση 50% για ποσότητες 20 και άνω.

Η Apple εξακολουθεί να βελτιώνει συνεχώς τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη μια συγκεκριμένη ημερομηνία για τη σταδιακή επέκταση στις νέες χώρες, αλλά πιστεύουμε θα γίνει το φθινόπωρο μαζί με την κυκλοφορία των νέων λειτουργικών (iOS 8 και OS X Yosemite).

Σχολιασμός στο forum

About Epameinondas Moustakas

Mathematician, MSc. Statistics & Operational Research, iOS guru, Certified Fanboy, λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας
Comments are closed.