Τελικά πόσο μεγάλο είναι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus; Ενημερώσου τώρα… πριν το παραγγείλεις!


By
Posted on Thursday September 11th, 2014 / 18:59

iphone_6_plus-print-size

Αν θα προσπαθούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα νέα iPhone 6 με μία μόνο λέξη αυτή θα ήταν “μεγαλύτερα”. Από την οθόνη 4 ιντσών του iPhone 5/5S ανεβήκαμε στις 4.7 και 5.5 ίντσες για το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus αντίστοιχα. Το “μεγάλο” όμως είναι σχετικό καθώς ο κάθε χρήστης διαθέτει διαφορετική ανατομία, μακρύτερα/κοντότερα δάχτυλα, διαφορετική παλάμη κ.ο.κ.

Πολλοί από εσάς δεν σκοπεύετε να περιμένετε την επίσημη κυκλοφορία των συσκευών στην Ελλάδα και θέλετε να το παραγγείλετε από το εξωτερικό. Είστε σίγουροι για το μοντέλο που επιλέξατε; Είστε σίγουροι πως το iPhone 6 Plus δεν θα αποδειχτεί τελικά “πολύ μεγάλο” και δύσχρηστο;

Πριν προβείτε λοιπόν σε μία αγορά που ενδεχομένως να μετανιώσετε, ειδικά από την στιγμή που δεν θα έχετε τη δυνατότητα να πιάσετε τη συσκευή στα χέρια σας, σας προτείνουμε να ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Κατεβάστε το .pdf του arstechnica: link
  • Τυπώστε το .pdf
  • Συγκρίνετε τα μεγέθη των iPhone 5/5S, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.
  • Εφόσον είστε σίγουροι για την επιλογή σας, προχωρήστε άφοβα στην αγορά του μοντέλου που επιθυμείτε. Σε αντίθεση περίπτωση… ξανασκεφτείτε το. Ίσως το μικρότερο μοντέλο των 4.7 ιντσών να μην είναι τελικά και τόσο μικρό.

Σχολιασμός στο forum

 

 

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
Comments are closed.