Συμβουλές και κόλπα για το iPhone στο iOS 8


By
Posted on Monday October 6th, 2014 / 15:02

Μια συλλογή συμβουλών που παρουσιάζουν ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες του iPhone με iOS 8:

Γρήγορη απάντηση σε γνωστοποίηση

iOS 8 Γρήγορη απάντηση σε γνωστοποίηση

Σύρετε τη γνωστοποίηση προς τα πάνω για απόρριψη ή τραβήξτε την προς τα κάτω για να αποκαλυφθούν οι ενέργειες που μπορείτε να κάνετε. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για iMessage, τραβήξτε τη γνωστοποίηση προς τα κάτω για να απαντήσετε απευθείας.

 

Αποστολή ηχητικού μηνύματος

iOS 8 Αποστολή ηχητικού μηνύματος

Στα Μηνύματα, αγγίξτε παρατεταμένα το εικονίδιο μικροφώνου για εγγραφή. Σαρώστε προς τα πάνω για αποστολή της εγγραφής. Αν θέλετε να διαγραφεί η εγγραφή, σαρώστε αριστερά.

Γρήγορη διαχείριση email

iOS 8 Γρήγορη διαχείριση email

Σαρώστε ένα μήνυμα προς τα δεξιά για να το σημάνετε. Σαρώστε αριστερά για άλλες επιλογές και σαρώστε άλλη μια φορά αριστερά για διαγραφή του μηνύματος. Αλλάξτε τις ενέργειες στις «Ρυθμίσεις» > «Mail, επαφές, ημερολόγια» > «Επιλογές σάρωσης».

 

Γνωστοποιήσεις για απαντήσεις

iOS 8 Γνωστοποιήσεις για απαντήσεις

Περιμένετε απάντηση σε ένα email; Κατά την προβολή ενός μηνύματος, αγγίξτε το κουμπί σήμανσης μηνύματος και μετά αγγίξτε «Γνωστοποίηση».

 

Επικοινωνία με τους αγαπημένους σας

iOS 8 Επικοινωνία με τους αγαπημένους σας

Κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Αφετηρίας και μετά αγγίξτε μια αγαπημένη ή πρόσφατη επαφή για κλήση ή αποστολή μηνύματος. Μπορείτε να προσθέσετε ένα άτομο στα Αγαπημένα από το Τηλέφωνο.

 

Προβολή ώρας αποστολής μηνύματος

iOS 8 Προβολή ώρας αποστολής μηνύματος

Για την εμφάνιση της ώρας αποστολής μηνυμάτων, σύρετε ένα συννεφάκι στα αριστερά.

 

Μοιραστείτε με την οικογένειά σας

iOS 8 Μοιραστείτε με την οικογένειά σας

Αγοράστε μια εφαρμογή μία φορά και μετά θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Με την Οικογενειακή κοινή χρήση, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές από κοινού ακόμα και αν έχει ο καθένας δικό του λογαριασμό. Διαμορφώστε την Οικογενειακή κοινή χρήση στις Ρυθμίσεις > iCloud.

 

Λήψη selfie με χρονοδιακόπτη

iOS 8 Λήψη selfie με χρονοδιακόπτη

Χρησιμοποιήστε τον χρονοδιακόπτη κλείστρου για να εμφανίζεστε κι εσείς στις φωτογραφίες σας. Τοποθετήστε τη συσκευή σε κατάλληλη θέση για τη λήψη, αγγίξτε το κουμπί χρονοδιακόπτη και τον αριθμό δευτερολέπτων, έπειτα αγγίξτε το κουμπί κλείστρου και πηγαίνετε στη θέση σας για να πάρετε πόζα για τη φωτογραφία.

 

Γρήγορη πληκτρολόγηση διευθύνσεων Διαδικτύου

iOS 8 Γρήγορη πληκτρολόγηση διευθύνσεων Διαδικτύου

Κατά την πληκτρολόγηση διευθύνσεων Διαδικτύου, αγγίξτε παρατεταμένα την τελεία στο πληκτρολόγιο για να επιλέξετε μεταξύ του .com και άλλων επιθημάτων (σε εφαρμογές που το υποστηρίζουν).

 

Αποθήκευση φωτογραφιών από τα Μηνύματα

iOS 8 Αποθήκευση φωτογραφιών από τα Μηνύματα

Αγγίξτε «Στοιχεία», αγγίξτε παρατεταμένα μια φωτογραφία ή βίντεο και μετά αγγίξτε «Περισσότερα». Επιλέξτε αυτά που θέλετε να αποθηκεύσετε και μετά αγγίξτε «Αποθήκευση εικόνων» στο κάτω μέρος της οθόνης.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.