Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα iPhone 6!


By
Posted on Wednesday October 8th, 2014 / 12:03

iPhone 6 διαγωνισμός

Το iPhoneHellas σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το ολοκαίνουργιο iPhone 6, το νέο smartphone της Apple με την χορταστική οθόνη των 4.7 ιντσών για το οποίο έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, απλώς ακολούθησε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί, αφού πρώτα διαβάσεις τους όρους συμμετοχής, εδώ.

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους.

Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής ενός iPhone 6 16GB (Silver)!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 23:00. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου για την αποστολή του δώρου.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η κλήρωση ανέδειξε μεγάλο νικητή τον “Λευτέρη Πολίτη” (po*_**ris@yahoo.com). Ο νικητής έχει ειδοποιηθεί ήδη με email μέσω της πλατφόρμας διεξαγωγής του διαγωνισμού και σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν επικοινωνήσει εντός 15 ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης, το iPhoneHellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση και να ανακηρύξει ως νικητή άλλο συμμετέχοντα του διαγωνισμού.

Σας ευχαριστούμε για την τεράστια συμμετοχή και μην ξεχνάτε… περισσότεροι διαγωνισμοί έρχονται σύντομα!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
2 Responses to “Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα iPhone 6!”

  1. […] Ψήφισε στο poll που ακολουθεί και μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό για ένα iPhone 6! […]

  2. […] Ψήφισε στο poll που ακολουθεί και μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό για ένα iPhone 6! […]