Νέο γελοίο σκάνδαλο εφευρίσκουν τα Media για το iPhone 6: #Hairgate


By
Posted on Tuesday October 7th, 2014 / 13:42

Αφού πέρασε η μόδα του #bendgate και ο κόσμος κατάλαβε πως τα iPhone 6 δεν λυγίζουν έτσι απλά (εκτός αν τραβήξεις βίντεο, με τα δάχτυλα σου να κοκκινίζουν από την πίεση και το κούτελο σου να ιδρώνει από την προσπάθεια ή φυσικά αν κάτσεις επάνω τους) ήρθε η ώρα να εφευρεθεί ένα νέο σκάνδαλο που θα φέρει περισσότερα κλικς στο διαδικτυακά μαγαζάκια από τα οποία ενημερώνεται ο κόσμος.

Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε το #Hairgate

Καταγγελίες χρηστών αναφέρουν πως το iPhone 6 έχει κατασκευαστικό ελάττωμα με αποτέλεσμα κατά τη χρήση του οι τρίχες της κεφαλής ή του προσώπου (βλ. αντρικά γένια) να πιάνονται ανάμεσα στην οθόνη και το περίβλημα της συσκευής και να ξεριζώνονται:

Αν λοιπόν σκοπεύετε να αγοράσετε το iPhone 6 όταν έρθει στην Ελλάδα μην το κάνετε. Επενδύστε τα χρήματα σας σε κάποια άλλη συσκευή που δεν θα σας αφήσει φαλακρό ή άτριχο. Τα Media μίλησαν.

Σχολιασμός στο forum

iphone 6 hairgate

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.