Πως να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο στο iPhone σας με το PhoneExpander


By
Posted on Wednesday February 4th, 2015 / 12:12

PhoneExpander iPhone

Βλέπετε τον αποθηκευτικό χώρο στην iOS συσκευή σας (iPhone, iPad, iPod touch) να μειώνεται απειλητικά;
Το “Other” στην μπάρα χωρητικότητας του iTunes συνεχίζει και αυξάνεται, μειώνοντας τον ωφέλιμο αποθηκευτικό χώρο;
Έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε πως πρέπει να προχωρήσετε σε διαγραφή εφαρμογών, φωτογραφιών/βίντεο και μουσικών αρχείων;

Αν απαντήσατε “Ναι” έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, η επόμενη εφαρμογή απευθύνεται σε εσάς: PhoneExpander

Το PhoneExpander είναι μία εύχρηστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να απελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο στην iOS συσκευή σας:

  1. Διαγράφοντας τα περιττά προσωρινά δεδομένα των εφαρμογών (cache αρχεία που χρησιμοποιούνται π.χ για γρηγορότερη εκκίνηση).
  2. Διαγράφοντας εφαρμογές από την συσκευή.
  3. Διαγράφοντας φωτογραφίες από την συσκευή, ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύει το σχετικό backup των όσων αρχείων διαγράφονται σε φάκελο της επιλογής σας.
  4. Διαγράφοντας μουσικά αρχεία από την συσκευή.

Τα (2), (3) και (4) προφανώς μπορείτε να τα κάνετε και μόνοι σας, ωστόσο η εφαρμογή σας δίνει μία άμεση εικόνα των αρχείων που χρησιμοποιούν τον περισσότερο χώρο και διευκολύνει την μαζική διαγραφή των αρχείων, με ένα κλικ.

Όσον αφορά το (1), ας δούμε στα screenshots που ακολουθούν πόσα MB αποθηκευτικού χώρου απελευθερώσαμε από τη συσκευή μας (iPhone 5S 16GB) στην οποία και  δοκιμάστηκε το PhoneExpander:

PhoneExpander before

PhoneExpander after

Το Phone Expander είναι προς το παρόν σε beta έκδοση (εξού και η απουσία της επιλογής διαγραφής μουσικών αρχείων), ωστόσο σας προτείνουμε να το κατεβάσετε (εντελώς δωρεάν) και να το δοκιμάσετε καθώς με την ολοκλήρωση της εφαρμογής η τιμή του Phone Expander θα διαμορφωθεί στα $15.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη προς το παρόν (;) μόνο για Mac: download link

Δοκιμάστε λοιπόν το Phone Expander και ανεβάστε ένα screenshot στο forum για να μας δείξετε πόσο χώρο σας απελευθέρωσε : )

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Πως να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο στο iPhone σας με το PhoneExpander”

  1. […] Σε προηγούμενο μας δημοσίευμα αναφερθήκαμε σε έναν εύκολο τρόπο εξοικονόμησης αποθηκευτικού χώρου στην iOS συσκευή σας (iPhone, iPad, iPod touch), χωρίς να απαιτείται Jailbreak, με τη χρήση του PhoneExpander: […]