Δοκιμάζουμε τις Scosche magicMOUNT, τις εκπληκτικές βάσεις στήριξης για iPhone/iPad και όχι μόνο…


By
Posted on Thursday February 19th, 2015 / 20:38

Scosche-magicMOUNT-Unknown-5

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε στη διάθεση και δοκιμάζουμε τις Scosche MagicMount, τις πρωτοποριακές βάσεις στήριξης ηλεκτρονικών συσκευών που αλλάζουν τα δεδομένα στην κατηγορία τους.

Ποια είναι η διαφορά των Scosche MagicMount σε σχέση με άλλες βάσεις στήριξης που πιθανώς να έχετε δοκιμάσει; Η πανεύκολη τοποθέτηση των συσκευών και η εκπληκτική πρακτικότητα τους.

Ξεχάστε τις βάσεις στήριξης με τις κλασικές “δαγκάνες” οι οποίες απαιτούν και τα 2 σας χέρια για να βάλετε/βγάλετε το κινητό σας. Η πρόταση της Scosche πραγματικά λύνει τα χέρια (… ή ποιο σωστά το χέρι), καθώς μόνο ένα είναι πλέον αρκετό.

Πραγματικά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλοτε μία βάση στήριξης που να προσφέρει τόσο γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση του iPhone και του iPad, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα άμεσης αφαίρεσης τους, με ένα χέρι!

Όλη η ιδέα πίσω από την συγκεκριμένη πρόταση βρίσκεται στις μεταλλικές πλάκες πάχους 0.4 mm που διαθέτουν αυτοκόλλητη επιφάνεια 3M στη μια πλευρά και τοποθετούνται στη συσκευή με τους παρακάτω τρόπους:

  • κολλώντας την εξωτερικά στην πίσω πρόσοψη της συσκευής
  • κολλώντας την εσωτερικά σε οποιαδήποτε θήκη προστασίας
  • κολλώντας την εξωτερικά της θήκη προστασίας
  • κολλώντας την εσωτερικά στο κάλυμμα μπαταρίας

Η αυτοκόλλητη επιφάνεια 3Μ εγγυάται εύκολη αφαίρεση χωρίς να αφήσει σημάδια σε περίπτωση που θελήσετε να την αφαιρέσετε στο μέλλον, ωστόσο στις δοκιμές μας προτιμήσαμε να τοποθετήσουμε την μεταλλική πλάκα μέσα στην θήκη προστασίας του iPhone και του iPad.

Στη συνέχεια, απλά πλησιάζετε τη συσκευή σας στη μαγνητική βάση στήριξης και αυτή προσκολλάται αυτόματα επάνω της,  στην θέση που επιθυμείτε (οριζόντια ή κάθετα).

Ο ισχυρός μαγνήτης νεοδυμίου που χρησιμοποιούν οι βάσεις MagicMount της Scosche είναι 100% ασφαλής για χρήση σε Smartphones & Tablets και δεν προκαλεί καμία δυσλειτουργία στη συσκευή και στην μπαταρία της.

Δοκιμάσαμε τα εξής μοντέλα βάσεων:

Scosche magicMOUNT vent2

Η magicMOUNT vent2 τοποθετείται εύκολα σχεδόν σε όλους τους τύπους αεραγωγών καθώς διαθέτει διπλό σύστημα στήριξης για αεραγωγούς μικρού πάχους αλλά και για αεραγωγούς μεγαλύτερου πάχους.

Είναι η ιδανική βάση στήριξης για όποιον ταξιδεύει και επιθυμεί να στηρίζει εύκολα τη συσκευή του σε αυτοκίνητα ενοικίασης, ή διαθέτει περισσότερα από ένα αυτοκίνητα και επιθυμεί να μεταφέρει την βάση εύκολα.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • 1x magicMOUNT vent2
  • 1x μεταλλική πλάτη μικρής επιφάνειας (για μικρά smartphones, MP3 players κλπ)
  • 1x μεταλλική πλάτης μεγάλης επιφάνειας (για μεγάλα smartphones, tablets, phablets)

Scosche magicMOUNT vent2 – Τιμή: €19,90

Scosche magicMOUNT original

Η magicMOUNT original τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε επίπεδη (γραφείο, τοίχος κλπ) ή ελαφρώς κυρτή (ταμπλό αυτοκινήτου κ.α.) επιφάνεια χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητο 3Μ.


Περιεχόμενα συσκευασίας

  • 1x magicMOUNT original
  • 1x μεταλλική πλάτη μικρής επιφάνειας (για μικρά smartphones, MP3 players κλπ)
  • 1x μεταλλική πλάτης μεγάλης επιφάνειας (για μεγάλα smartphones, tablets, phablets)

Scosche magicMOUNT original – Τιμή: €19,90

Αν και οι Scosche magicMOUNT είναι κατασκευασμένες με βάση την υποστήριξη πολλαπλών συσκευών (smartphones, mp3 players, GPS κλπ), οι δικές μας δοκιμές περιορίστηκαν στη χρήση με iPhone και iPad. Εσείς, μπορείτε να τοποθετήσετε ό,τι θέλετε :)

Για όσους επιθυμούν περισσότερες μεταλλικές πλάκες από τις 2 που διαθέτει η συσκευασία, προκειμένου να κάνουν χρήση της βάσης magicMOUNT και σε άλλες συσκευές, διατίθεται πακέτο των τριών (3) προς €11.

Τόσο η Scosche magicMOUNT vent2 όσο και η Scosche magicMOUNT original μας άφησαν απολύτως ικανοποιημένους κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας και αποτελούν αδιαμφισβήτητη πρόταση αγοράς προς όσους επιθυμούν μία αξιόπιστη, επώνυμη και προπάντως εύχρηστη βάση στήριξης για το iPhone/iPad αλλά και οποιαδήποτε άλλη φορητή ηλεκτρονική συσκευή.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.