Διαγωνισμός: Κέρδισε το MOGA REBEL, το κορυφαίο game controller για iPhone και iPad


By
Posted on Tuesday February 17th, 2015 / 15:55

MOGA REBEL iPhone controller contest via iPhoneHellas.gr

Το iPhoneHellas.gr και η iStorm σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις το MOGA REBEL, το κορυφαίο game controller για iPhone και iPad για το οποίο καταγράψαμε τις εντυπώσεις μας αναλυτικά εδώ: MOGA REBEL review.

To MOGA REBEL αποτελεί μία νέα, έξυπνη πρόταση στην κατηγορία των iPhone/iPadgame controllers.

Απευθύνεται στους κατόχους iOS συσκευών που παίρνουν στα σοβαρά το gaming, ακόμη και στην iOS συσκευή τους, χωρίς να είναι διατεθειμένοι να κάνουν παραχωρήσεις στην touch οθόνη η οποία δεν προσφέρεται για ακριβή χειρισμό, ιδιαίτερα σε games που χρειάζονται αρκετά πλήκτρα (π.χ. First Person Shooters, Arcade κτλ.).

Η ποιότητα κατασκευής του MOGA REBEL είναι το πρώτο πράγμα που αντιληφθήκαμε μόλις το βγάλαμε από την συσκευασία και το πιάσαμε στα χέρια μας. Πλαστικά καλής ποιότητας τόσο στο σώμα όσο και στα πλήκτρα  και σωστές αποστάσεις στους αναλογικούς λεβιέδες χειρισμού αλλά και στα κουμπιά και στις πίσω «σκανδάλες».

Η τιμή του MOGA REBEL είναι στα €79,90 και αποτελεί μία πολύ τίμια πρόταση αγοράς για όσους επιζητούν ένα ποιοτικό και ανθεκτικό game controller για iPhone/iPad/iPod touch που θα απογειώσει την εμπειρία των παιχνιδιών σε πρωτόγνωρα για φορητές συσκευές επίπεδα.

Αν δοκιμάσετε κάποιο από τα εκατοντάδες υποστηριζόμενα παιχνίδια του MOGA REBEL (πλήρης λίστα εδώ) θα είναι αδύνατο να τα ξαναπαίξετε χωρίς χειριστήριο…

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Διαγωνισμός: Κέρδισε το MOGA REBEL, το κορυφαίο game controller για iPhone και iPad

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής του MOGA REBEL!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 23:59 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 για την παραλαβή του δώρου το οποίο αποτελεί μία ευγενική χορηγία του iStorm, της μεγαλύτερης αλυσίδα Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η κλήρωση ανέδειξε νικήτρια την “Ioanna Kouki” (kouk**_**85@hotmail.com). Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί ήδη με email μέσω της πλατφόρμας διεξαγωγής του διαγωνισμού και σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν επικοινωνήσει εντός 15 ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης, το iPhoneHellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση και να ανακηρύξει ως νικητή άλλο συμμετέχοντα του διαγωνισμού.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και μην ξεχνάτε… περισσότεροι διαγωνισμοί έρχονται σύντομα!

Καλή επιτυχία σε όλους!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.