Νέο Apple TV το καλοκαίρι με ενσωμάτωση App Store και Siri (;)


By
Posted on Monday March 23rd, 2015 / 12:28

new-apple-tv-2015

Σύμφωνα με τον John Paczkowski του Buzzfeed, η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα νέο Apple TV στο φετινό WWDC που αναμένεται να διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση, το νέο Apple TV θα ενσωματώνει το App Store αλλά και τη φωνητική βοηθό Siri, θα διαθέτει τον τελευταίο A8 επεξεργαστή ή κάποιον παραπλήσιο, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο για την εγκατάσταση εφαρμογών και βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης.

Οι πληροφορίες έρχονται να συμπληρώσουν τις μέχρι τώρα φήμες για αναβάθμιση του Apple TV (η τελευταία έκδοση κυκλοφόρησε το 2012) με λεπτότερο σχεδιασμό, υποστήριξη φωνητικών εντολών και ανανεωμένο, πιο εύχρηστο τηλεχειριστήριο.

Θυμίζουμε επίσης ότι πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την εταιρεία να βρίσκεται σε συζητήσεις με παρόχους τηλεοπτικού περιεχομένου για την έναρξη συνδρομητικής υπηρεσίας TV-streaming τον προσεχή Σεπτέμβριο:

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με παρόχους τηλεοπτικού περιεχομένου με στόχο την έναρξη συνδρομητικής υπηρεσίας TV-streaming τον προσεχή Σεπτέμβριο!

H WSJ αναφέρει πως η συνδρομητική υπηρεσία μηνιαίου κόστους μεταξύ $30-$40 θα διαθέτει αρχικά περίπου 25 κανάλια (μεταξύ των οποίων τα ABC, CBS, Disney, Fox κ.α.) και θα είναι διαθέσιμη σε iPadiPhone και Apple TV.

via Macuser

Είναι καιρός να δούμε μία γενναία αναβάθμιση στο Apple TV δε νομίζετε; Η άποψη σας στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.