Απομακρυσμένη διαχείριση του iPhone μέσω SMS, με τη βοήθεια του Activator (cydia tweak)


By
Posted on Thursday July 9th, 2015 / 19:18

Activator-iOS

Ο χρήστης vrachamis του iPhoneHellas forum μας δείχνει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Activator (Cydia tweak) ώστε να διαχειριστούμε απομακρυσμένα το iPhone μας… μέσω SMS:

[…] θα δημιουργήσουμε μια δέσμη ενεργειών που θα εκκινείται από εμάς, όταν το τηλέφωνο μας βρεθεί σε κατάσταση απώλειας ώστε να μπορούμε να το εντοπίσουμε.

Πως; Με την αποστολή ενός απλού SMS με προκαθορισμένο περιεχόμενο (προφανώς αυτό μπορεί να γίνει από μια οποιαδήποτε άλλη συσκευή).

Συγκεκριμένα, η άφιξη του SMS θα ενεργοποιεί το Activator και αυτό με την σειρά του θα ανοίγει τους παρακάτω διακόπτες:

– Location Services
– WiFi
– Data

Ξεκινάμε:

Ανοίγουμε τον Activator > Anywhere> και πατάμε το “More” πάνω δεξιά. Επιλέγουμε το Received Message, αφήνουμε το πεδίο “Sender” κενό και στο πεδίο “Message” γράφουμε “lostmode”. Πατάμε save και done στην επόμενη οθόνη.

Scroll down στο section “Received Message”event, επιλέγουμε το event “lostmode” και στην επόμενη οθόνη πατάμε πάλι το “More” πάνω δεξιά. Tap πάνω στο “Run Command” και στον τίτλο γράφουμε “Activate lostmode”, στο δε Command αντιγράφουμε το παρακάτω script:

Η συνέχεια του οδηγού, μαζί με περισσότερες ιδέες και συζήτηση, στο forum.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.